sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007

Kiitos Citymarket,

että sunnuntain herkkupihvihetkeksi suunnittelemani elämys meni täydellisesti pieleen!

Lomailun ja holtittoman syömisen jälkeen on nyt aika palata tiukempaan hiilarikuriin, koska vyötärönauhakin jo asiasta vinkuu. Pyörähdinkin Cittarin lihatiskillä sillä silmällä, että pippuripihviä ja kukkakaaligratiinia sen olla pittää.

Poimin mukaani valmiiksi pakatun naudanulkofilepihvipakkauksen [3 pihviä, yli 12 euroa!], jossa pihvin syrjät jo valmiiksi oli pippuroitu rouheella. Pippurointi ei minusta ole välttämätöntä, koska täräytän yleensä kylkeen sellaisen konjakkikermapippurikastikkeen, että oksat ja luulot pois. Kuinka nyt kuitenkin lankesin pippurointiansaan sen kummemmin asiaa miettimättä.

Kunnes ryhdyin valmistuspuuhiin. Jumalaton valkosipulinlemahdus pullahti nenään, kun avasin pakkauksen. Resurssi pakeni välittömästi ulkoavaruuteen, siihen mieheen kun ei sipulit uppoa vaikka voissa paistais. Pakkohan ne oli pihvit silti paistaa, kun ei muutakaan ollut. Resu raapi reunat paljaaksi ja kai huuhtelikin [! no älä, ihmettelin sitä minäkin] lihaksen, mutta valkosipulin maku oli levinnyt läpi lihan ja koko köntsä oli Resurssiteknisesti katsottuna täysin ”saastunut”. Täytyy myöntää, että omaankin suuhuni valkosipuli maistui melkoisen vahvana, vaikka pippurisoosia päälle lätkäisinkin.

Perkele. Pakkauksessa ei kerrottu, että missä liemissä eläintä on lilluteltu ja mitä murua sen kylkeen on ripoteltu. Aiemmat havaintoni pippurireunuksista ovat olleet ainoastaan pippuriperäisiä, ilman mitään sipulisöhröä.

Vaadin tarkempia ainesosaselosteita myös kaupan itse käärimiin pakkauksiin [ei vain ”mausteita”, mikä sekin on erittäin yleistä ja voi tarkoittaa mitä tahansa]! Ja miksi sitä valkosipulia pitää tunkea joka paikkaan? Ei meillä kyllä yleensä edes osteta mitään marinadilihoja, koska aina siellä on joku sipuli seassa kuitenkin. Tätä linjaa on paras vaan sitten jatkaa.

Mutta kukaan ei korvaa kokemaani 8 euron kevytmielistä heittoa kankkulan kaivoon [kolmesta pihvistä vain omani päätyi suihin suurempiin].

Murrr…

4 Comments:

At sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007 8:18:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kuitin kanssa sinne Shittymarketin köttitiskille takaisin - rahat ja.

 
At lauantaina, toukokuuta 12, 2007 1:47:00 ap., Blogger ainailona said...

Ano: Ei jaksa. Mutta tarkkaavaisuus kyllä lisääntyy.

 
At lauantaina, toukokuuta 12, 2007 7:33:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Et viitsisi tehdä sitä palvelusta meille muille köntsikäskäyttäjille kun eivät tuppaa käytäntöä muuten vaihtamaan jollei siitä naputeta.

 
At torstaina, tammikuuta 24, 2008 4:55:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

No voi kamala.
Valkosipuli on perusmauste niin ei sitä yleensä tarvitse pois ottaa kun jotkut sattuu olemaan noin nirsoja.
City Marketissa kuitenkin yleensä on laadukasta tavaraa, olihan tuokin laadukasta. Sinä vain jaksat valittaa.. Hohhoi..
On se elämä niin vakavaa.
Et sentään kuitenkaan saanut esimerkiksi pilaantunuttaa tuotetta.

 

Lähetä kommentti

<< Home