keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2007

Kesätöllö ei oo Pöllö

Nän lomaa kotikulmilla odotellessa ja kun kaikki vakisarjahapatukset on passitettu katkolle, olenkin huomaamattani pluiskahtanut Yle Teeman suurkuluttajaksi. Siellä kun vielä uusitaankin näitä ohjelmia aina heti lähiaikoina, jotta ei harmita, jos menee just ekaks ohi tai ei aika sovi.

Etenkin tiistai-illan ohjelmisto on oiva. Tiistaihan on yleensä semmonen boooriiing normipäivä, johon harvoin nappaa mitään sohvaperunailulle kovin kilpailukykyistä toimintaa. Siinä vaiheessa, kun töltsän äärelle malttaa kesällä ylipäätänsä nuukahtaa [klo 21 tienoilla] tulee ensin dokumentaarinen pläjäys Churchillin henkivartija. Sen päälle tarjotaan aivan valloittavia, vanhoja musapätkiä teemalla Kesä soi. Nyt on jo nähty Remu ja Juice, tänään meni Dave Isokynä ja ensi viikolla on luvassa Baddingia. Ja jos ei vielä klo 23 tienoilla silmäluomi lopsu, niin siitä vaan historiankertausta Oi kallis Suomenmaa – sarjalla. Voi hyvänen aika, mitkä huikean nostalgiset musiikkivalinnat tässä sarjassa. Hyräileeköhän kenenkään mummo enää moisia?

Talvella tuijottelin lähes kaikki Kino Klassikon leffat. Näin kesällä se harvoin onnistuu, koska ne alkavat aina sunnuntaina klo 19.00 [datsalla ei oo viel Teemaa]. Buster Keatoniin pitää tsempata tai sortua tallentamaan. Tallentimessa vaan alkaa olla täyttä. Ja täyttyvä tallennin luo armotonta stressiä. Lisäksi sinne hilloontuu jatkuvasti Formulaa....

Huomenna nähtävästi nöksähdän tämän ääreen.

Jaa, että mikä viesti ja tarkoitus tälläkin lätinällä sitten? No, minusta Ylen touhuissa taitaa sittenkin olla jotain tolkkua, jos minusta rahoittajana tuntuu tältä. Kunhan nyt kaikelle rahvaalle saadaan tämä nanna jakoon. Ja mihin mahtaa se hinnoittelu sitten pompata, kun laatua puskee joka kotiin. Vai puskeeko enää?

Toivottavasti, koska kyllä näin ammattitaitoista jälkeä olisi mukava seurata jatkossakin. Niin, ettei se olisi välttämättä muulta hömpältä pois, koska senkin ymmärtäjiä ja rakastajia on.

Ja kyllä meilläkin maanantaina [ennen Henry Rollinsia] kurkataan Ykkösen puolelta Kotikatsomon loistouusinta Tahdon asia.

____
Edit: En ole millään lailla jäävi Yleen nähden. Just happy user.

4 Comments:

At keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2007 3:52:00 ip., Blogger Ana said...

Mitä? Mää puolustan tiistaita, siinä on sentäs yksi ohjelma jota voi katsoa elikkäs toi Muodin huipulle.

Eilen oli myäs 4D Maailman isoin penis, jonka katsoin myös analyyttisellä kiinnostuksella. Tai siis, joo.

 
At torstaina, kesäkuuta 28, 2007 11:52:00 ip., Blogger ainailona said...

Jaa muodin huipulle, täytyy kurkata.

Noi 4D jutskat on usein NIIIIN jenkkiä, ettei oikein natsaa. Ja tuo viimekertainen aihe, no well... miten sen nyt sanois, että tääl kotikoloissa saa katsella (jopa ihan koskea) ihan vähemmän analyyttisestikin;)))

No joo....

 
At keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2007 12:17:00 ap., Blogger Kari said...

Pitää paikkansa. Winston Churchill dokumentti pitää otteessaan jos erehtyy sen aikana vilkaisemaan TV:tä.

 
At perjantaina, heinäkuuta 06, 2007 12:31:00 ap., Blogger ainailona said...

Kari: Vielä on monta jaksoa jäljellä...

 

Lähetä kommentti

<< Home