perjantaina, helmikuuta 22, 2008

Tunnelmia tavarataivastanhuvilta

Kuolinpesä on muuttanut meille! Sen ohella, että kuolinpesä täyttää pään, sydämen, ajan, pyrkii uniin ja pitää viranomais- ja asianhoitomielessä puuhakkaana, on se nyt konkreettisesti valloittanut myös asuntomme. Semmosta pientä tilpehööriä vaan, mitä sitä nyt ihminen yhteen osoitteeseen ehtii +40 vuodessa haalia.

Arabian porsliinit, Riihimäen lasin vaasit, kapiokirstu, suvun askartelemat pahkakupposet ja ristipistotyöt, jossain oloissa oikein kiva 50-luvun lipasto, nimikoidut perintöpellavat ja vääränväriset matot, täkänät, ryijyt ja retroverhot näyttelevät nyt merkittävää osaa sisustuksessamme. Näyttääpä banaanilta. Laatikot nääs.

Ei sillä, että en [varsinkin näitä kädentöitä ja aitoja asioita] arvostaisi. Totta kai! Se nyt vaan on rajallinen määrä mitä nykyasumuksemme itäsiipeen uppoaa yhtään mitään tässä kahden [2] default-hamsterin ja kahden [2] karvageneraattorin huushollissa. Ja kun siellä joukossa on vielä säkkitolkulla selvitettävää paperitavaraa, epämääräistä röhnää ja tolkuton määrä "roskaa", jota ei voi heittää tonkimatta pois. Huoh, hubaa on tiedossa pitkälle kevääseen!

Kannustakaa, oi lukijat armoinehmot! Muuten loppuu ainailona-buracell-[buranalla pörräävä duracelluliitti]-pupukaivinkoneelta latinki.

Vaikka valon määrä kuulemma lisääntyykin. Tämä tieto perustuu täysin tiedotusvälineisiin ja kuulohavaintoihin. Ikkunat meillä peittää kissankarvalla hunnutettu pahvilaatikkokaihdinjärjestelmä. Retroverho voisi ehkäpä olla sittenkin päheempi näky siinä kohtaa. Kirkuvan vihreä.

Toivottavasti muorilla on nyt väljempää.

16 Comments:

At lauantaina, helmikuuta 23, 2008 12:44:00 ap., Blogger Ana said...

Tuetaan juu, koko ajan! Mites toi... jos sitä tavaraa haluaisi jonnekin pois päin, niin onko huuto.netti jo tuttu? Ite en oo siellä myynyt kuin kerran mutta oli ihan hyvä kokemus, kaikin puolin.

Kiva kun kisut pääsi piipahtamaan rääppiäisissä. Kurnauskis!

 
At lauantaina, helmikuuta 23, 2008 12:49:00 ap., Blogger --KATA-- said...

Support!

 
At lauantaina, helmikuuta 23, 2008 12:51:00 ap., Blogger ainailona said...

Zepa: Tänks. Melkein kaikki myytäväksi tarkoitettu on jo realisoitu. huuto.net on tuttu. Ongelman muodostaa se "massa" ja ne yksittäiset jotain tilaa - vaikka vain seinätilaa vievät tavarat, jotka haluaisi pitää mutta ei ole sitä tilaa.

Ja naukua täält meilt kuuluu;))

 
At lauantaina, helmikuuta 23, 2008 12:54:00 ap., Blogger ainailona said...

Kata: K-tos. Ehkä meilläkin muutto tässä ajankohtaistuu. Riippuu ahdistuksen määrästä ja siitä, kumman pinna prakaa ekana.

 
At lauantaina, helmikuuta 23, 2008 1:36:00 ap., Blogger sea said...

Muistakaa maksimoida sängyn alusetkin käyttöön! ;D

 
At lauantaina, helmikuuta 23, 2008 8:13:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Nettihuutelu (kaupantekona) vaatii sekin aikaa, eli plaraamiseen voin suositella jää/lahjoitus-valintaa. Siinä selatessa muistuu mieleen se mitä kukin esine Sinulle merkitsee ja jos ei merkitse, niin kiertoon. Ja välikausiverhojen aika on _nyt_!

 
At lauantaina, helmikuuta 23, 2008 11:26:00 ap., Blogger Sun äitis said...

Tiedotusväline täällä hei: näyttäis paistavan. Ajattelin itse kokeilla, saisiko paisteessa kävelystä lisäenergiaa selvitä kaikista ahistavista hommeleista, joita edessä väijyy. Mentäskö tunniks ulos?

 
At lauantaina, helmikuuta 23, 2008 1:30:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kannustelen kannustelen, kun en muuta voi. Apuakaan ei toinne tarjota, kun ei niitä paperiloita ja säläosastoa kukaan muu voi käydä läpi kuin te kaksi. Ja suurimmaksi osaksi sie itse.

Tietysti voisit kokeilla kissatyövoiman käyttöä...

 
At lauantaina, helmikuuta 23, 2008 4:47:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Samaa sanon kuin muutkin: sängynaluset käyttöön + muut salatilat. Sitten vaikka hissukseen laatikko kerrallaan läpi kaikki. Onhan se katsottava, mitä siellä on... ainakin minä katsoisin. Äläkä ota stressiä, tänään on ollut valoisaa tähän asti ihan KOKO PÄIVÄN =O Ja minä sisällä, paitsi roudausretken ajan. Hmph, se tästä täällä. Tämä nyt toivottaisi kuitenkin mukaviakin löytöjä ja sellaisia hauskoja juttuja siihen sivuun, elämän ilostuttajaksi! Apujakin tarjoaisin, mutta eihän se käy. Karvanassuille Vincentiltä upeat purrrrrrrrinat kevään kunniaksi!

 
At sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008 1:56:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Sängynalukset on ollu jo tukossa muutaman vuoden... tässä tarvitaan nyt erikoisjärjestelyitä!

Annille rapsua!!

 
At sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008 1:57:00 ap., Blogger ainailona said...

JP: Right you are. Jotenkin vaan niiden aiemmin rasittavienkin kamojen fiilis ja olemus muuttuu, kun niistä pitäisi nyt luopua.

Hamsterille vaikeeta on.

 
At sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008 1:58:00 ap., Blogger ainailona said...

SÄ: No kappas, tiedotusväline oli oikeassa - ulkoilu teki hyvää ja taas vintin kaivelu maistuu!

 
At sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008 2:00:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Kissatyövoima toimii heikosti, nekin ovat ahdistuneita tästä reviirilleen yllättäen pläjähtäneestä roinasta.

 
At sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008 2:01:00 ap., Blogger ainailona said...

Polga: Kiitos. Mukaviakin löytöjä joukkoon onneksi sopii. Oma syntymätodistus mm.

Vinkeelle kattiterkkuja meiä tytöilt;))

 
At sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008 3:58:00 ap., Blogger sea said...

Sänkyä korkeammalle niin jo on lisää sängynalustilaa! Eikös ne sisustusohjelmissakin tee niin. ;D

Rapraps sinne takasi! Onneksi on virtuaaliset, muuten tämän nokka olisi ihan hädässä pitkän karvan kanssa.

 
At tiistaina, helmikuuta 26, 2008 7:48:00 ip., Blogger ainailona said...

Sea: Johan tässä otsakiehkurat kattoa viistää sängyssä istumaan noustessa, mutta ehkä jotain pientä säätöä on vielä tehtävissä...

 

Lähetä kommentti

<< Home