lauantaina, huhtikuuta 05, 2008

Oho, Amppari pisti Seiskaa - Hymyillään

Kappas vaan, pääsiäinen se mennä huispahti, kuten vaakablogikaimaanitohtori kävi kommenteissa kertomassa. Kiitos vaan almanakan hommista. Aika se on Vaanilankin taas herätä munahorroksestaan, vaikka vätystääkin, näppäimet läppäimessä ovat jokseenkin väärässä järjenstyksessä ja höpöhöpömotivaatiossa on [eritoten omaperäistä] parantamisen vaaraa.

Viikot ne mokomat ovat nykyisin niin kovin lyhyitä! Lyhykäisydessään [lempo soikoon] ovat kuitenkin turvoksiin asti täynnä hattaran tavoin hupsuttelevaa köykäistä uutishuttua, jonka sivusilmin tähystelystä saattaa aiheutua pienimuotoinen kliksautusadhiktio. Ihan inkognito vaan, eihän sitä kukaan voi ääneen tunnustaa.

Tukiainen-tukinainen kerhon viimeisimmät sammakot. Erään-nyx-ex-ministerin eroilmoitus - katso kuva [ei siis ministeristä vaan siitä ilmoituspaperista!]. Onko Sampossa vielä elämää, toimiiko joku kohta? Joko olet saanut phishing-viestin? Uskaltaako internettiä käyttää edes salasanojensa jakeluun tuntemattomille? Nallen turpea tilipussi - ota ja koita. Hillittömän hilpeänä juhlivat parisnännit! Stubbanan hammaskeijulähetykset [edellä olevaan ei mahdu edes yhden konsonaatin virhettä] ja rasvamontun kaltainen palkkakuoppa.

On Ampparin syytä tää. Se on aivan liian helppo, nopea ja ja kelpo.

Minä kun haluaisin vaan seurailla tantsuja tädykkeiden kanssa. Sunnuntaisin.

Ja muutamaa blogia. About päivittäin.