perjantaina, huhtikuuta 11, 2008

Suuret on murheet

Hyvää viikonloppua [positiivinen aloitus]!

Urpunpurpunärtsynpärtsyn-polkka

Sen lisäksi, että ärsyttää kännykkäänsä lärpättävät ostoskärryhaahuilijat sen autonnäköisen tappajavaunun ohjaimissa puhumattakaan näennäisen lyhyessä kassajonossa piileskelevien vahinkovankkureidensa alalauteelta loppumattomiin esiin tulevia ostoksia mätkivien kanssa-asiakkaiden punnitsemattomat sipulit, ärsyttää myös ihan pelkistetty Gefilus-vatsanamiaamujuomatröpötin [tai Benecolli yms.], jonka aukaisumekanismi on ajantasaistettu.

Otetaan korkki pois. Sitten repäistään kätevästi kevyellä ranneliikkeellä ns. repäisyriekale hittoon, niin, että riippumatta otteesta aina jostain proiskahtaa pisara [se voi joskus olla se viimenen pisara] joko neitseellisen Resu-tärkätylle virkapaidalle, silmille, ympäristöön, johon se ei kuulu tai vaikka ihan ilmaan vaan. Jonnekin, jota et tiedä etkä voi ennakoida. Toistetaan joka päivä.

Hallitsemattomat asiat ärtsyttää, eikö? Vink, vink?

Hyvää viikonloppua [positiivinen lopetus]!
Vietetään luppoaikaa [vaikka pää alaspäin].

2 Comments:

At perjantaina, huhtikuuta 11, 2008 11:39:00 ip., Blogger Papu said...

Aamen! Et usko, ihan samaa kirotaan täällä päivittäin. Aivan sama miten yrität sitä pahuksen pulloa avata, se roiskauttaa sitä juomaa päälle. Prkl!

 
At lauantaina, huhtikuuta 12, 2008 9:01:00 ip., Blogger ainailona said...

Outi: Ihanaa, kohtalotoveri! Vertaistuki on mannaa [kuvittelin, että olen ainoa örkki maailmassa, jolla reppu pätkii ja kolet on tapissa..].

Se entinen Gefilus-putelimalli vaan oli niin bueno, jälkikäytettävä kestopullo. Olen mennyt semmosen brandylla täytetyn kanssa näinä ankeiden nesteiden aikoina minigripitetysti ihan lentokoneeseen ja perille saakka!

Ei huono, sanois Jorma [Uotinen].

 

Lähetä kommentti

<< Home