lauantaina, toukokuuta 24, 2008

Veisukatsanto

Vaanilassa valmistaudutaan kisakatsomoon. Tottakai. En muista vuotta, jolloin en olisi viisuja katsellut, niin nytkin. Tapahtuma on kaikessa mahtipontisuudessaan mitä parhainta viihdettä.

Suosikkejani ovat tänä vuonna Azerbaidzan, Portugali ja Norja. Myös Kroatian papparaiset ovat miellyttävällä tavalla erilaisia. Teräsbetoni on vetänyt kisat tähän asti hienosti ja upealla itsevarmuudella, jota on ilo seurata. Muutenkin äijäenergiantuotantolaitos on pitänyt hyvin päät kylmänä ja fanit kuumana. En silti usko voittoon, tavallista parempaan sijoitukseen kyllä. Jos Suomi voittaa tänä vuonna euroveisuut, lupaan polkata joka päivä seuraaviin veisuihin saakka [olihan tässä pölkkerissä nykyjänään joku ajastustoiminne, olihan?]

Ja jos taas länsinaapurin kireälle venytetty kylmäkiskoinen detox-botox-naamataulu bilehileissään voittaa, en kyllä astu veli Svenssonin maaperälle enää ennen lomia. Eihän sitä hehkutusta kestä ainailonakaan.

Ei ku töllään!

3 Comments:

At sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008 1:28:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ansionsa mukaan saikin Zarlotte...

 
At sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008 10:41:00 ip., Blogger ainailona said...

JP: Ja se on pääasia. Prskules, ku himmenevä hilebile silti nykäsi enempi pojoi ku meiä liimaletit, mrrrr..

 
At tiistaina, toukokuuta 27, 2008 9:42:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vihulaisen keinoja pitäisi käyttää hyödykseen soveltuvin osin - vähän fööniä tukille ja vaikka hileistä säihkynää (kukkakeppi)rintakehiin.

 

Lähetä kommentti

<< Home