tiistaina, lokakuuta 14, 2008

Helpomman arjen puolesta
Puolueeton torjuntavempainvertailu!

Jokaisessa karvaturilasperheessä taistelu karvoja vastaan on arkipäivää. Karvaa on aina ja joka paikassa ja sen hallintaan tarvitaan kunnon välineet. Eteisessä pitää olla teippiharja, jolla voi itsensä sutaista ennen uloslähtöä. Autossa toinen mokoma, töissä, mökillä, käsilaukussakin jokin rallimalli. Aina pitää olla varautunut torjumaan karvaa.

Teippiharja-ahdingossa tärkeää on torjuntavälineen toimivuus. Vaanilassa on kokeiltu kaikki mahdolliset mallit ja vihdoin löydetty parhaat välineet. Tämän tärkeän tiedon haluan jakaa kanssanne.

Teippiharjoista paras on ehdottomasti Clas Ohlsonin megarulla! Siinä riittää revittävää, rulla pyörii pehmeästi ja tekee juuri sitä työtä käskettyä, mihin on tarkoitettu. Lisäksi siihen saa edullisesti täyttörullia eikä vartta näin ollen tarvitse heittää pois sen takia, että ei tiedä minkäsorttinen hylsy siihen sopii. Tosi bueno, mainossloganinsa [otsikossa] on tässä yhteydessä täysin kohillaan!

Toinen pelastava keksintö on Devlon pva-system monikäyttösieni. Niitä myydään yleensä messuilla ja markkinoilla. Omanmme ostimme asuntomessuilta. Tuon sienen kun kostuttaa ja sillä pyyhkii pöytäliinan [juu, ne turilaat saavat meillä hyppiä pöydillä silloin kun ei syödä], lakanan, sohvan - minkä hyvänsä hankalasti imuroitavan tekstiilin, niin johan vaan säihkyy nöyhtää vailla sen jälkeen. Karva kertyy vamppuun ja on helposti rullattavissa biojätteeksi. Mikään tamppaus ei ole yhtä tehokasta - karvalla kun on taipumus laskeutua takas alas. Mahdottoman hyvä löytö tämä.

Jotta lopeta se karvojen syleskely ja hanki kunnon vehkeet! Näitä voin todellakin suositella.

5 Comments:

At tiistaina, lokakuuta 14, 2008 10:28:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tekisi mieli ostaa vaikkei tarvitsisikaan, oli sen verran lennokkaasti ilmaistu

 
At tiistaina, lokakuuta 14, 2008 10:36:00 ip., Blogger ainailona said...

Eero: No hyvä mies, hanki ihmeessä kissa, niin oikeutettu tarvekin tulee siinä ohessa perusteltua! Ja paljon muutakin hyvää karvahellyyttä ja kurinapörinärakkautta lankeaa osaksesi;)

Kaipa sitä muitakin ei-toivottuja karvoja kykenee näillä pelein torjumaan... Kunnon tapeharjas kun on kodin vakiovaruste.

 
At tiistaina, lokakuuta 14, 2008 10:56:00 ip., Blogger sea said...

Minä suosittelen myös kissan ottoa! Vielä kun otat löytökisun niin sulatat kaikkien naisten sydämet. ;)

Meikä vois vaikka suositella Furminaattoria, kerran hätäsesti harjaillu kissaa ja karva näyttää vähenneen selkeästi. En edes unelmoi miten vähenesi jos harjaisi kunnolla ja säännöllisesti!

 
At tiistaina, lokakuuta 14, 2008 11:26:00 ip., Blogger ainailona said...

Sea: No just se Furminaattori meilläkin on ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa. Tuohon Misseen kun syntyy niitä tuppuloi ihan solkenaan ja siinä torjunnassa Furminaattoripeli olisi varmaan oiva! Täytyypä laittaa kissanisu asialle Mustiin ja Mirriin!

 
At torstaina, lokakuuta 16, 2008 1:52:00 ip., Blogger sea said...

Varotan si etukäteen et menkää pihalle harjaa, teidän tyypeistä lähtee tod.näk. saavillinen karvaa. :D

 

Lähetä kommentti

<< Home