lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Voihan vakauslainsäädännön kokonaisuudistus!

Minusta on masentavaa, että perinteiseen torikauppatapaan esitetään kokonaisuudistusta. Kappastelussa on tunnelmaa, litraan mahtuu muutakin kuin huuli. Miksi kaiken pitäisi aina olla niin steriiliä ja tasalaatuista, kun ne luontevat poikkeamat tekevät elämästä parempaa ja mielenkiintoisempaa. Torillakävijät tietävät sen viehätyksen, tuntevat tuoksut, heittävät läpät. Elämyksellä saa olla käypänen hinta, suhteutettuna elämyksen kuluttajaan ja hänen haluunsa siitä maksaa. Ja jos tuntee kärsivänsä vääryyttä, palautteen voi antaa heti. On niin onlinea, että.

Jo sana "kokonaisuudistus" missä vaan saa kylmää alaselkähikinoroväreilyä aikaan. Kokonaisuudistus harvemmin kokonaan onnistuu minkään asian uudistamisessa [juttuja juu tehdään osissa ja asteittain], on sitten miten kokonaisvaltaista vaan. Taidan kokonaan sanoutua tästä irti, että pysyn kokonaisena. Lopettakaa kokonaisuudistukset, everyone. Live dangerously - ostakaa vaikka kappa pottuja, litra hernehiä, kimppu kukkia [vai joko niitäkin myydään kilohintaan...?]

"Ei voi kapalla vaatia jos on itsepalveluvaakakoneen ""näppäimenpainaminen-on-päivän-kohokohta"" -eliksiirillä imetetty" (trad. sittemmin moder.)

Kukkulitra rules! Sipulinipussakin saamapuoli on epämääräistä, kumilenkulla sitaistua perusmittaa, kukas senkään setin painoista tietää. Hyvin kestän.

Mitä mieltä; kommentoikaahan kapinakapallinen Vaanilan virtuaalitorilla! Ne, jotka tietävät mikä kappa on. Tai litra. Nippu kai lie tuttu nippusiteestä...?

1 Comments:

At tiistaina, elokuuta 11, 2009 10:53:00 ap., Blogger peteer said...

Kysymys on laaja ja mielenkiintoinen, sillä on monenlaisia ulottuvuuksia ja merkityksiä.

Niinhän se on, että joitain asioita ei vaan voi mitata samalla mitalla, vaikka mitä tulis.

Esimerkiksi maanosan kurkkujen suoruuden mittaamisesta jouduttiin järkisyistä luopumaan.

Kokonaan toinen asia on, mitä kaikenlaisilla järjettömillä standardeilla ajetaan takaa todellisuudessa, mistä ei kerrota julkisesti.

 

Lähetä kommentti

<< Home