tiistaina, kesäkuuta 08, 2004

Kesäkuun extreme harrastuksia

Top 5 vilustumisvinkit – varo vaan:

  • Seisoskele puoli tuntia hieman liian kesäisissä releissä paljain säärin vastatuulessa Sokoksen [hätätilassa Ympyrätalokin käy ja kai siellä Tampereellakin nääs on joku tuulinen paikka?] nurkalla ja syö lämpimiksesi puoli tusinaa Helsingin jäätelötehtaan puikkojäätelöä reippaaseen tahtiin hotkimalla.
  • Istu metallisella terassituolilla shortseissa kahden tuopin verran [hinnalla ei ole väliä, kalliimpi usein kestää pidempään].
  • Kipaise varvastossuissa lähikauppaan tai roskia viemään juuri, kun raekuuro on kohdalla. Unohda avaimet kotiin.
  • Osallistu kepeimmissä kesähepenissäsi ja kangaskengissä nurmialustalla järjestettäviin puutarhakutsuihin, joissa ei ole sisäpelivuoroa.
  • Tälläydy auringossa korventuneeseen autoon hieman hikisenä ja vähissä vaatteissa, laita ilmastointi täysille, tuutit päin pläsiä ja säätö kylmimmälle kybälle.

Onnistui! Kesä ilman kesäflunssaa on teeskentelyä. Kurkussa tuntuu karvas pala, joka ei [yrityksistä huolimatta] liukene brandylla. Auttaisikohan kuppi kaakaota? Tai omituista teetä?

Missen kanssa meille löytyi uutuuksista yhteinen suosikkiblogi. Se on Karvainen. Katselemme ainakin kuvat. Ja seuraamme jännityksellä miten talouspaperin kulutuskäyrä kehittyy.

Ja eikun - Rohkeasti vaan [unohdit tämän Mitvitten] Venusta päin! Paras löytämäni linkkikokoelma virtuaaliseurantaan on Viimeisellä rannalla.