perjantaina, kesäkuuta 04, 2004

Yksin kotona 2

Resurssi on reissussa. Vietimme Missen kanssa [suhteellisen sopuisan, vain muutaman turkin harjausmenetelmiä koskevan, kynsivän erimielisyyden terästämän] tyttöjen koti-illan. Hilpeää hiirihippaa ja parvekekeekoilua, kukkien kastelua [se on Missen mielestä todella maaginen tapahtuma, jota tulee valvoa erityisen tarkasti loikkimalla amppelin luota toiselle] sekä kevyttä seinille hyppimistä [luokitus: näytösluonteinen, tuletkos jo sieltä leikkimään].

Misse hotki kupillisen silakkaa ja minä pussillisen Myrttisen suussa sulavan pehmeiksi liottamia valkosipulikurkkuja. Resurssi ei siedä sipulia missään muodossa, mutta ei tällä kertaa liioin kärsikään retkahduksestani. Vielä. Röyh. Liha on heikko, kun vastaan astuu vastustamattomasti aromatisoitu kurkku, jonka jumalainen tuoksu luikertelee marketissa sieraimiin saaden ne värisemään himosta ja houkuttaa tekemään uskottomia punnitsemisponnisteluja. Syntistä, varo vaan.

Huomenna yliyön-jälkihuuruhönkäilyt pitänee piilottaa tuoreeseen maltaaseen, ellei jopa humalaan. Paheiden summa on vakio. Yhtä kun hieman löysää, niin jotain muuta pitää harrastaa senkin edestä. Näin on.

Kömmimme unosille. Naukurrhörr... Peti tuntuu tyhjältä ja isolta, lämmin peppu vasten peppua puuttuu. Taidan nukkuakin leveästi. Poikittain. Jos se vaan Misselle sopii.