tiistaina, heinäkuuta 13, 2004

Ei se haittaa eikä se kulu, nauttikaa!

Ihmissuhteissa käydään jälleen vilkasta keskustelua never ending aiheesta, saako vai eikö saa ja jos saa niin miksi ja miten. Ja miten voi antaa oikeaoppisesti leimautumatta kyseenalaiseksi yksilöksi. Nyt kesän kunniaksi jyrähdän kokemuksen syvällä rinta-äännähdyksellä. Perkele!

Seksi on täysin luonnollinen asia ja kuuluu aikuisen ihmisen psyykeä ylläpitäviin toimintoihin. Itse asiassa se on tarve samalla tavalla, kuin nälkä tai jano. Hankkiutukaa mahdollisimman pian eroon neitsyydestänne, niin pojat kuin tytötkin. Hankkikaa monipuolisia kokemusta eri seksipartnereiden kanssa, ennen kuin sitoudutte siihen yhteen ja samaan jyystöön. Pelatkaa reilua peliä [myös naiset], hakekaa nautintoa ensin ja aviomiestä vasta sitten. Opetelkaa ennen kaikkea tuntemaan itsenne ja mistä pidätte, runkatkaa aina kun silmä välttää. Älkää tyytykö mihinkään hikiseen rynkyttävään penetraatiopässiin, vaikka sillä olisi kuinka iso. Etsikää sitä, joka saattaa teidät saamaan kunnolla. Se voi viedä kauan, mutta on sen arvoista. Koko ei ratkaise, vaan taito. Taitavaksi ei tule, ellei treenaa. Yksi tapa treenata on etsiä kurttu otsassa sitä muilta osin ”oikeaa”, mennä naimisiin sen ensimmäisen kanssa ja treenata avioliiton aikana kotona tai toisaalla tai vasta avioeron jälkeen. Toinen tapa [ehkäpä modernimpi nykyisin] on treenata ensin ja ”naida” sitten [jos tarpeen].

Ilman harjoitusta ei tule missään lajissa hyväksi. Ei mäkihypyssä, kilpavoimistelussa eikä seksissä. Tavara ei siitä miksikään kulu, jos sitä käytetään eikä markkina-arvo oikeasti muuta kuin parane kokemuksen myötä. Niin kauan, kun harjoitteluun ei sekoiteta liikaa tunteita, on ”mekaaninen” toimintakin oppimismielessä täysin hyväksyttävää. Paskapuhetta, että ei kokeneempi nainen kelpaisi ”vaimoksi”. Pöh. Asiaa pitää katsoa siltä kantilta, että mikä sille kokeneelle naiselle kelpaa. Ei sitä mitkään untuvikot pysty tyydyttämään. Siksi voi neitsyyttään pidätelleen ATM:n asema kilpailutilanteessa olla melkoisen heikko.

Jokaiselle naiselle suosittelen, että menkää köysiin. Jonkun taitavan bondage-hemulin käsittelyyn, joka kohtelee teitä kunnioittavasti, hyvin ja tarpeitanne arvostaen. Heittäytykää itsekkäästi nauttimaan ilman mitään suorituspaineita. Vain täysin aseettomana ja luottavaisesti antautuen pääsee todelliselle huipulle. Sen kokemuksen jälkeen tietää mitä haluaa ja osaa ilmaista itseään paremmin kumppanilleen. Tärkeintä on tuntea itsensä. Vasta sitten voi antaa itsestään muille.

Ugh! Olen saanut. Sanotuksi.

2 Comments:

At lauantaina, elokuuta 23, 2008 6:44:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Törmäsin sattumalta tähän vanhaan entryyn...

Luuletko että mainostamastasi bondage-hemmosta olisi yleensä myös hyväksi aviomieheksi ja perheenisäksi?

Entä miten arvioisit, löytyykö aviohakuisille naisille riittävän kokeneita aviomiehiä? (Funtsin vaan, että mitenkähän nuo kokemusjakaumat sukupuolittain menevät.)

 
At torstaina, syyskuuta 04, 2008 12:11:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ano: Mukavampi olisi vastata vähän muullekin kuin anolle;)

Niukasti siis:

Luulen, siltä hän tuntui.


Löytyy.

Kiitos kommentista ja tervetuloa uudelleen edes nimimerkillä;)

 

Lähetä kommentti

<< Home