tiistaina, lokakuuta 26, 2004

Eikä tässä vielä kaikki

Tämä oivallinen, suuresti arvostamieni nörttien [vaikka käytänkin ihan vaan tämmöstä Blogspotinpaskaa] kehittämä värkki, jolla voi muistuttaa Resurssia tärkeistä, päivittäisistä asioista, tuntui synttärilahjojen kohdalla toimivan niin hyvin, että taidan siirtää koko perheen keltaiset lappuset tänne - blogiholviin!

---- Obbbs darling - muista ostaa kaupasta talouspaperia, olutta ja Missen[suosikki]ruokaa - ja suoraan kotiin, meillä kun on sotatila päällä Missen kanssa näistä eväistä. Raatelee muuten mun Wolfordit. ----

Ja ku sit on viel ne taulutkin...
Navitrollan ihastuttavat miniatyyrigrafiikat [makuuhuoneeseen] odottavat kehystettyinä nekin Resurssin [yleensä] niin ehtivän sukkelia kätösiä. 5 kpl. Kissa-aiheisia. Vasta 2 kpl on täällä kotona, loput 3 odottavat Tallinassa rahoituspäätöksen täytäntöönpanoa.

Naulitaan nenän korkeudelle sängyn päätypuolelle. Asettelumittalaskelmasuunnitelmakin on jo piirretty puolen sentin tarkkudella.

Surrurr... mikäs täällä surisee? Onks se pora?
__________________
Ai, se olikin vaan suosikkidildoni. Paristojännite on [jostain sisustusperäisestä syystä varmaankin] päässyt valahtamaan tosi heikoksi. Paristot on heti vaihdettava, hopi hopi. Heippa.