torstaina, lokakuuta 28, 2004

Kuppi nurin, aika nuppikurin

Vaikka leimautuisin tältä istumalta pahimman luokan ympäristörikolliseksi, niin tähän kuppikuntaan en suostu edes uteliaisuudesta lähtemään mukaan! En, vaikka saisin ylimääräisen harjoittelujakson. Enkä liioin edes harkitse ekologisista[kaan] syistä yritellä mitään kestorättirumbaa, vaan käytän edelleen täysin itsekkäästi ja säästelemättä niitä kaikkein mukavimpia tarkoitukseen kehiteltyjä [helvetin kalliita] tuotteita, mitä rahalla vaan saa.

Naisihmistä vuosikymmeniä piinaavassa kuukautiskierrossa on ihan riittävästi kestettävää sellaisenaan. Viikko kuukaudesta [aina epäsopivimpaan sosiaalisen kalenterin saumaan osuvaa kärvistelyä] ilman tositoimintakykyistä hekumavälineistöä, ajanjaksoa ympäröivä pre- ja ext-piina vaihtelevine häirikköilmiöineen sekä näiden tosiasioiden rytmissä eläminen on riittävä kurimus sellaisenaan. Vihertäminen on löydyttävä muilta elämänalueilta, ennen kuin se ruoho alkaa minulle näyttää vihreämmältä.

Kiinnostaisi tietää, mikä on terveyssidejätteen suhde ja merkitys muihin yhtä luonnollisiin elämäntilajätteisiin verrattuna? Joku tehokas Blogistanin nörtti voisi ehkäpä ohjata pähkäilyenergiaansa aiheeseen ja varmasti suht’ näppärästi virittää laskurin, jolla voisi vertailla ekologista kompetenssiaan eri elämänvalinnoissaan/tilanteissaan laajemminkin. Tietohan lisäisi tuskaa oleellisesti. Voisin jopa karsia jotain muuta haittatoimintoa kyetäkseni kohtuu-omatunnolla jatkamaan syntistä elämääni luxusterveyssiteiden parissa.

Kevyt määrittely [draft]
Aikuisikänsä menstruoiva lapseton nainen vs. vaipoissa vuosia tarpova lapsi/useampia lapsia?
Lapsi sekä äiti – yhdistelmä ydinperheessä [huomioiden raskausaikaiset säästöt] vs. DINK?
Lapsiperhe, joka syö lavatolkulla jugurttia pikkupikarista vs. sinkku, joka ostaa pihvinsä palvelutiskistä ilman muovikääreitä.
Amerikkalaisten kainalossa kannettavat paperipussit [vieläks siel on niitä?] vs. eurooppalaiset [osittain jo jossain ajassa maatuvat] muovikassit?
Hampurilaisteollisuus vs. kotiruoka, jonka yksittäiset ainekset on pakattu suojakaasuun, -kelmuun, - muoviin?
Herkkusieni ja tonnikalasäilykkeitä kuluttavat opiskelijat vs. torilla asioivat mummelit?

Tätähän voisi jatkaa loputtomiin...

HTTP-virhe 403 - Käyttö estetty
Ei me Ameriikan ulkopuoliset asukit sinne Bushin sivulle haluta aikuisten oikeesti mennä. Varsinkin kun 403-helppi on näin informatiivinen.

” Jos sinulla pitäisi olla tarkasteluoikeudet tähän kansioon tai Web-sivuun, ota yhteyttä sivuston järjestelmänvalvojaan käyttämällä sivuston www.georgewbush.com kotisivulla olevaa sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa. ”


Nii-i - just tuo sivusto ei toimi. Ja pitäisikö mulla ollakin tarkasteluoikeudet? Tietääkö joku muu Bushin suoran numeron tai meiliosoitteen kuin Putin [heippa vaan vladimir;)]?