keskiviikkona, lokakuuta 27, 2004

Nyt sisustaa Varo vaan

Tänään ei porata lainkaan, pokasaha riittää.

Varo vaan tarkastelee kriittisesti sivupaneelissaan roikkuvia kanssablogeja säännöllisin väliajoin. Kyseessä kun ei ole mikään museoviraston suojeluksessa oleva julkisivu, josta pelkästään pölyjä tupsutellaan vaan erityisen subjektiivisten seurantahavaintojen valossa mielivaltaisesti elävä blogiorgasm... organismi. Nyt on taas aihetta säätää hieman.

Promote
Mr. Morgonskoupin loyality ohjelmaan on todettu kertyneen riittämiin lussapisteitä, jotta tämän kyseenalaisen bulevardiblogin voi nostaa takaisin luettujen pinoon ja palauttaa pamaukseen. Pam. Pakko tunnustaa, että kyllä sitä täällä Varo vaanissa on silti vaanittu ihan säännöllisesti, vaikka nirppasinkin sen pois paukauksesta hetkeksi. Yritähän SiiMoor pysyä siellä nyt ja muista syödä lautanen tyhjäksi.

Luettujen liturgiaa on syytä uudelleen järjestellä kevyesti [tämä kategoria oikeasti on meillä luetuimmassa järjestyksessä, muut satunnaisessa]. Moottorina tähän copypastepuremaan on kaksi blogia.

Kun Sivusta räväytti konsulttinsa areenalle, niin Varo vaan pompsahti heti noin 5 pykälää ylöspäin listalla. Marko Määttä olisi kyllä lihamurekkeensa ansainnut. Otetaan pienet brandyt, kyllä se siitä. Mites olis nakkikastike huomenissa?

Peggy G taas tuntuu olevan kovin monessa aiheessa hyvinkin samoilla linjoilla kuin ainailona, mikäli ainailona olisi olemassa, eikä ainoastaan täysin fiktiivinen virtuaalipersoona öisessä virassaan Varo vaanin allekirjoittavana gummileimasimena.

Kotipojan keittiön sitruunapippurit nousevat tarkkailusta tirkistelyyn. 14 tuntia on ihan kelpo tulos.

Tarkkailuun taas vuorostaan sujahtaa kolme [3] uutta ilmentymää: Pää auki, Dirtys Dirty World ja Just Sopivasti. Älkää kysykö miksi – naisen intuitiota on vaikea selittää ja nyt on jo myöhäkin.

Demote
Pari raatoa on raavittu alas sivupaneelista, kun ei kerran tirkisteltävää eikä silmäiltävää enää ole tarjolla.

Uutuudet
Ei ole syytä epäillä Varo vaanissa kuuliaisesti suoritettua kirkasotsaista ja uutteraa surffaamistyötä uutuuslistan parissa. Olemme oikein rekrytoineet lisävoimia tänne kuumaisemakonttoriin voidaksemme arvioida niitä paremmin. Useita päiviä ja öitä meni, mutta mitään sanottavaa ei silti löytynyt. Ei siis kerta kaikkiaan mitään. Mitäs tässä nyt sitten... no, onhan niitä toki muitakin lukijoita, joihin saattaa kolahtaa hetmilteen. Ja ainahan voi palkata konsultin, ei se niin vaikeaa ole. Osittain tässä yhteydessä ymmärrän jopa Visa Kopuakin [vaikka hän ei Varo vaania luekaan].

Ainoa uutuus, joka jäi mieleen, on Retrolehmä. Sekin oivallisen nimensä vuoksi, aihepiiri [puurot ja vellit] ei vaan meilläpäin aiheuta minkäänlaista värinää. Ei se silti sitä tarkoita, etteikö muut samanhenkiset sitä lukisi. Scopea kannattaisi silti minusta miettiä uudelleen, ettei menisi tosi hyvä nimi hukkaan [nyt länttään tähän suositun ja niin kivan hymiön;o)]

Pikujoulutervehdys – tonttuilkaa keskenänne
Varo vaan ei halua nähdä teitä livenä, katselen mieluummin kuvia ja luen krapulastanne Blogistanista [vielä useasta eri näkökulmasta, toivottavasti]. Jos uskotte näkevänne moraalittomalta kalskahtavan, brandya imuroivan, kissankarvaisen luuskan baaritiskillä, niin se on täysin omaa hallusinaatiotanne. Meillä on koti-ilta. Have fun! Silti voin tulla uniinne...
-------------
Disclaimer: Minä kirjoitan blogissani ihan mitä haluan sillä sävyllä ja tyylillä, minkä koen sillä hetkellä sopivaksi. Kommenttimahdollisuutta kun ei ole, niin eipä tarvitse deletoida veemäisiä kommenttejakaan.