torstaina, marraskuuta 04, 2004

Suihkukone maksaa, ehkä sitten jaksaa?

En ole koskaan ollut erityisen aurinkohöynähnänyt. Se ei johdu pelkästään bikinikuviin joutumisen välttelystä [ai, miten somia otoksia Floridalaisen poolin reunalla retkottavasta soon-to-be-virtuaalihabituksestani vuodelta 0 historiankirjoista löytyykään] vaan siitä, että en kestä [hermot, nahka, jano] maata missään kuumassa kovin pitkään. En liioin myöskään rusketu, joten auringossa makoilu pääasiallisena ajanvietteenä siksi olisikin turhaa ja krapu[la]a tuottavaa. Lämpimässä nyt aina kuitenkin on mukavaa, paistoi tai ei.

Silti voisin ajoittain haluta olla strategisesti ruskettunut. Etenkin silloin, kun joutuu paljastamaan enemmän paljasta pintaa kuin tavallisissa [makuuhuone, ruokapöytä, junan vessa, sauna] oloissa [missikisat, seksimessukeikat, Linnan juhlat avoselkäisessä sekä erilaiset iltapukujuhlat, kuten Nobel/Oscar partyt, tohtoripromot ja pikkujoulut].

Nyt muuan [ehkäpä EU:n puristuksessa nuutuvalle perunalastubisnekselleen vaihtoehtoisia liiketoiminta-ideoita kehittelevä] yrittäjä Ålannissa on kuullut kalpean nyyhkeeni ja kutsuvasti houkuttelee suihkuun. Ei mihinkään kultaiseen vaan astetta tummemmaksi puhuvampaan. Sipaisu Tummelia vaan kyynärpäihin ja minuutiksi koppiin roiskittavaksi, kuulostaa tehokkaalta. Eikä maksa paljon, alkaen about Lanson Black Label Brut/minuutti [+ pmv - paikalle minuutiksi virittäytymisestä aiheutuva menetetyn työ/vapaa-ajan arvo/vko].

Lyömätön joululahjavinkki kalpeaa kevättä kavahtaville morsioille ja maailman melkein vahvin mies –kilpailuihin valmistautuville ylkäsilleen, varo vaan pukki - 10 kerran sarjakortit valmiiksi! Varmasti bussikuljetukset ainakin Turusta ja Tampereelta saadaan järjestettyä. Oulustahan tännepäin on asiaa muutenkin.
---------
Vaikka tämän jutun sävy on tarkoituksella hieman ironinen, niin en lakkaa kirjoittamasta sinulle, vaikka kävisitkin käsittelyssä. Mistäs sitä koskaan voi tietää, vaikka törmäisit ainailonaan jonossa, varo vaan!