maanantaina, tammikuuta 31, 2005

Lunta turvillaan

Missen lumielämyspäiväkirjasta
Nauhuoh, kyllä on tylsää aikaa tämä talvi! Ulkoilu meinaa väkisin jäädä vähiin. Ensin säikähdin kovastikin tuota kummaa valkoista nöyhtää, jota satoi kovan tuulen kanssa parvekkeelle. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja livahdin tutustumaan siihen tarkemmin. Ja sehän onkin ihan jännää kamaa! Siitä voi tehdä käpälällä palloja, joita voi jahdata. Hiutaleita voi metsästää lennosta. Siinä voi piehtaroida ja sitä voi huiskia hännällä. En kovin pitkää rupeamaa kerrallaan jaksa lumessa käppäillä, mutta lyhyitä aikoja kyllä montakin kertaa päivässä. Jotain virkistystä sentään.

Henkilökunta on ollut todella kiireistä ja ihan tolkuttoman flegmaattista kotona ollessaan. Ääntään joutuu korottamaan ihan päivittäin. Mitähän varten ne kuvittelee, että kaikki kissat tykkäisivät silakoista? Ihan pöhköä, minä en moisista haisevista kalanronteista perusta. Ja samaan paskaruokakategoriaan luen kyllä sydämenkin. Yäk, mitä niljakkaita klunsseja. Ei voi, ei kykene Misse niitä nielaisemaan.

Huoh, luopuisivat jo kaiken maailman eksoottisista muonakokeiluista ja antaisivat minun syödä lempiruokaani vaan. Pysyisi tapeetitkin seinässä ja sohva siistimmässä kuosissa.

What kind of cat are you (via eitsh)

What's in it for me?
Alley Cat! You're a wheelin' & dealin' kind of cat
who not only has the unique ability to take
things in stride, but let it be known you're
smarter than you look.


What kind of cat are you?
brought to you by Quizilla

Nih, nau!