perjantaina, tammikuuta 28, 2005

Pientä värinää sukkahousuissa

Vaanilan niksiparkki:
Ärsyttääkö sinua, kun et saa niitä kortsuakin ohuempia hedelmäpusseja kaupassa auki? Ei tarvitse olla edes millään tavalla nivelrikkoinen tapaus, kun jo herkeämätöntä hierontaa, nypläämistä ja manailua pääsee ilmoille hevikeitaalla, kun on toiveena sujauttaa muutama kumkvatti pussiin.

Ei hätää. Varaa mukaan muutama pari vähän käytettyjä sukkahousuja [voit kietoa ne näin talvella tyylikkäästi kaulaan kaulaliinaksi]. Jo ihan tavalliseen 20 denierin kertakäyttölaatuun Pirkkaan sujahtaa helposti kilon verran etelän hetelmää. Haarakiilalliset, kärkivahvikkeelliset tai vatsaalitistävät mallit kestävät tätäkin suurempia määriä.

Jo loppui hierominen - nähdään sitrussammiolla! Tällä viikolla kaulallani on yönsinistä ja pinkkiä.
___

Mitenkäs näissä kahdessa on jotain niin kovin tuttua? Voiko se olla vain täysin järjetön nimi? Vai mieletön sisältö? Kierrätetyt kommentit? Äh, en tiä. Suuntaankin ehtymättömän haukantarkkailukatseeni jatkossa edesottamuksiinsa, varo vaan.

Muuten uutuusosastolta ei ihmeempiä piristeitä ole hiireeni osunut. Sulo Vilen tosin saattaa kehittyä mielenkiintoiseksi, etenkin jos allekirjoittaa juttunsa "Sulkku". Neiti von Munchausen otetaan myös tarkemmin syynättävien jonoon.

Miten siellä Blogilista.fiiiiissä erottaa uutuudet?