tiistaina, maaliskuuta 08, 2005

Mieheni minun tekevi

Naistenpäivä valkeni Vaanilassa unisissa, liian varhaisissa tunnelmissa. Oli lähtö lähellä ja jo unessa kiire. Pedin jalkopäässä ei lymyillytkään Misse vaan kömpelösti kauniiseen paperiin [rakkaudella] askarreltu Iso Paketti. Paketista paljastui kaksi Nasu-aiheista lehtikoteloa. Tulivat tarpeeseen [kissan ohella täällä asuu hamstereita]. Ihanan käytännöllistä! Elämä [kuulemma] on.

Kun Nainen oli ravistellut pahimmat unet ja kissankarvat silmiltään, singahti aamiaispöydässä [epäilyttävän pullottavan oloisen ] Hesarin välistä silmille Viivi ja Wagner –kirja. Tässä täytyy olla jokin piilotettu viesti, tuumasi Nalle-puuroaan närppivä aivanilonavaannalle. Aamutohinoissa oli kuitenkin liian kiire, jotta da Vinci koodia olisi siltä istumalta kyennyt yritellä aukomaan.

Pihalla tolpassa [se lämpöpiuhajutska, you know] säihkyi pesty auto, jonka ovet [epäilyksistä huolimatta] aukenivat taikasauvaa heilauttamalla [silikonisauvaa oli huolella vilautettu myös takaovella] ja Naisen lähtökohtaisesti myöhässä startannut taival [as usual] kohti rii-skoupattua työyhteisöntynkää käynnistyi mitä miellyttävimmissä merkeissä. Yllätyksestä adrenalitoitunut Nainen pääsi jopa kepittämään pari aamu-unista naistenpäivähuuruista Perheen Päätä valoissa, jess! Öönnöönnnöönnnöö [mites Nääsvillessä toi liikenne suju?]

Naisen kömmittyä vihdoin päivän riennoista kotikoloon, siellä oli vastassa erityisen houkuttelevasti verhottu Mies sekä kimppu tulppaaneja. Aah.. pakko panna... sauna päälle.

Ihanaa olla nainen tämän miehen rinnalla [sori Sellisti, Resurssi vaan on ihan ylivoimainen näissä huomiointijutskissa]!
----
Ja sit mä vast olisinkin ollu iloisesti yllätetty, jos eteisessä [edelleen] lojuva joulukoristelaatikko olisi jotenkin sattuman kaupalla löytänyt tiensä kellariin. Myönnän, sinne on todella ikävä mennä yksin, kun koppi on kattoon asti täynnä tavaraa mitä emme nähtävästi koskaan tarvitse. Ehkä jo seuraavaan merkkipäivään saadaan ekskursio jäjestettyä ... pahus, sehän on Resurssin synttäri:o( !!