lauantaina, maaliskuuta 05, 2005

Pimeä Blogistan

Synkeiks o menny... Blogistanin yöt nääs. Pakkanen on nähtävästi jäykistänyt ihan vääriä ulokkeita ja pannut vähintäänkin näppäinsormet huurteeseen. Kolean-kalseiden väkevän-viileiden b-to-b bloggaajien assosiaatiossa on hiljaista kuin hoppatöppösliukuhihnalla. Mitä nyt kumipohjien liimaamisesta aiheutuvaa pientä rahinaa kuuluu. Kyllä jo pientä jäynää vois kehitellä, eikös? Sentään Blogistanin autenttista spontaaniterroria suosivaa kansanosaa kun ollaan.

Järjestetään vaikka keskinäisen kehuskelun suojelema kirpputori, jossa voisimme kaupitella toinen toisillemme vähän käytettyjä juttuaihioita, mielemme syvimmistä onkaloista esiin ryömiviä postausvaihtareita sekä kierrättää kaverilta toiselle omalle blogillemme tarpeettomaksi käynyttä roinaa kuten Pinserin puolelle jumittuneita lukijoita [tulkaa nyt ihmeessä sieltä uuteen maailmaan Blogilistalle], entisestäänkin väheneviä linkkauksia tai ikäviä kommentteja. Kuka vuokraa pöydän?

Tai voisimme perustaa virtuaalisen jumalautapelikerhon. Pelissä pyöritään ympyrää samassa spiraalissa heitosta toiseen ja aina manataan jumatsukka sitä lautaa, kun oma nappulapostaus lipsahtaa ohi. Tai järjestää kolean kroolipeli-ehtoon [ai niin, ne roolithan ovat olleet koko ajan kaikilla ns. päällä, pösilö idea]. Mitens sit vaik kylmääkinkylmempihuuto.blogistan, jossa jokainen rekisteröitynyt lukija voisi huutaa meille? Heittää vaikka juttuidean, josta sellonkäpistelijä virkkaisi spontaanisti blogientryn [suom. postaus] online?

Onks täs nyt pakko avata ihan kommukointilootakin, kun muuan Sun äitis urputtaa, ettei meikäblogiin saa yhteyttä?!? Ihan helposti saa, kun perustaa oman blogin ja linkkaa meilpäin. Tai laittaa meiliä;)) Kiitos perunavelliohjeista, jotka Marinadin suopean vieraanvaraisen kommenttiosaston kautta löysin. Vellihousutilanne meillä on uudelleen päällä ihan anytime, joten laitan eväät korvan tai jonkun muun enintään kahdella vokaalilla eroavan ulokkeen taa.

Äänestys:
Kaikki ne Blogilistalla hyörijät, jotka ovat sitä mieltä, että Vaanilassa pitäisi olla kommentointimahdolisuus, ilmaiskoot puoltavan mielipiteensä Karusellin kommenttiosastolla [sorry pal, that’s what prisoners are for] ja ne, joiden mielestä Vaanilan eteerinen tavoittamattomuus on hyvä asia, puoltakoon suoraan meiliin [tai sun äitis kommenttiosastolle heti kun sun äitis kertoo missä se on?]. Tai päinvastoin [sekoitatte ne kuitenkin].

Kunhan vastausten määrä yhteensä vastaa orbitilla oletettavasti klikkailevien Vaanilafanien määrää, niin lupaan ryhtyä asian vaatimiin toimenpiteisiin. Tai sit en, eihän minusta koskaan tiedä. Kannattaa silti äänestää. Voi voittaa vapaalipun vaikka ihanihmehämärien bloggaajien yölliseen kettuketoriin. Ei voi tietää.

Jumakekkapeliä muutama kierros, anyone?