keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

Holy pärlivann!

Hou, hou, hou! Loman virkistämä ainailona is back! Ihana loma, ihana. Häviävän pienen hetken [reissupyykinpesun ajan] tunsin itseni suunnattoman energiseksi ja levänneeksi. Minuutti kuivurin piipityksen jälkeen olo alkoi taas muistuttaa normaalia Beroccaduracelpuppua, joka tosin sekin nakuttaa näemmä rytmikkäämmin, kun mollikka sulattaa edes auton etuikkunan. Vaikka häikiikin [vuodesta 1993 palvelleet RayBanin vintage-aurinkolasini napsahtivat keskeltä poikki. Naps vaan, sanka ja linssi x2 – revi sitä sitten nenälle. Jeesusteipillä vahvistettuna malli ei ole ihan niin unisex].

Tämänkertainen lomakohteemme ei tarjonnut ensimmäistäkään kulinaristista elämystä [positiivisessa mielessä], ellei siksi lasketa Meloodian cafeterraarion 6 euron lihapullia [hallusinaatio, joka tuossa armaista kissoista riippumattomassa kurnivassa hätätilassa oli täysin oikeutettu]. Kotona laitoinkin hetimiten nakkikastikkeen tulelle ja kaivoin nuijan esiin. Nälästä väpättävin hyppysin surffasin odotellessani oikopäätä Pastiksen suuntaan toiveena erittää lisää ehdollistumista kuvaavaa kuolaa. Enkä suotta, lomanaikaiset päivityksensä tihkuivat seks... [ups, sorgen, piti näköjään just täs kohtaa kommentoida Kervååån Pöyhösen peppujuttua] ei kun siis juuri kaipaamaani aromaattista mättötunnelmaa: Calzone pizzaa, pippuripihviä, sänpylöi, Caesar-salaattia, lämpimiä leipiä. Aaahhh... Milloin ehdin kokeilla näitä kaikkia? Eikö ne nuku [lepää, lomaile, neulo, piip] koskaan siellä Pastiksel? Ha?

Mitäs muuta tänne kuuluu kuin että Blogisanomat on lyönyt silkkihansikkaansa tiskiin, Turisti hurahtanut helmitöihin ja meikäläisen kyseenalaisia horinoita on kuulemma lainattu jossain AL:n [onks se olut, niinku AleCock vai miten se ny kirjotetaankaan?] Blogosfääri-palstalla?

5 Comments:

At keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006 2:39:00 ap., Blogger MM said...

Kävitkö muussikaravissa, mudaravissa tai elektriravissa?

 
At keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006 8:25:00 ap., Blogger Rosmariini said...

Aivan oikein. Me emme lepää koskaan. :)

(Tai oikeasti mekin painumme perjantaina lomalle, mutta ei kerrota kellekään...)

Mutta hauskaa, että Vaanilan väki on taas takaisin kuvioissa. Meinasi tulla vallan ikävä.

 
At keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006 11:09:00 ip., Blogger ainailona said...

Matonen: Kyllä oli sellaista ravia ja laukkaa koko viikon, että hyvä, kun ehti päivänokoset välillä ottaa. Mutta kyllä teki hyvää!

Rosmis: Hyvää lomaa jauhiksille;)

 
At keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006 11:44:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Haa, ainailona on palannut iloksemme. :) Hieno juttu saada sinut takaisin, ihanhan tässä on ollut vierotusoireita..

 
At perjantaina, maaliskuuta 24, 2006 9:57:00 ip., Blogger ainailona said...

Peggy: Juu, täällä ollaan taas, mutta kuinka pukkaakin oravanpyörä heti hurjaa vauhtia ja kieputusta, ettei meinaa ehtiä bloggaan lain. Vaikka tuli kirjojakin [oikein monikossa] loman aikana luettua...

 

Lähetä kommentti

<< Home