perjantaina, elokuuta 18, 2006

Älähän räpistele mun suuhun!

Yleisön pyynnöstä Juuri Tänään Vaanilan lipsuvilla näpyillä seikkailee Live - Hänen Kunnianarvoisa Kissuutensa – Misseeee!!!! [aplodeja, aaltoja, suosionosoituksia namipalan muodossa]


Missen kesämetsästyspäivyristä


Oihnaukurhuoh! Long time, no nau. Ihan alkoi tässä jo blogikäpälää nuollessa kutkuttamaan, jotta jokos sitä pääsisi vihdoinkin nettiin kertomaan niistä kaikista uskomattomista kesäseikkailuista, joita olen kokenut. Niin, on tuo Nyssekin siinä mukana menossa roikkunut [auts, kun se onkin välillä NIIIIN hömelö ja rasittava].

Mistä alkaisin... nooh, ensinnäkin on ollut ihan jumalattoman kuuma. Täällä kaupunkiresidenssissä on todella rasittavaa, kun on liian lämmintä. Ei pääse kunnolla ulos eikä jaksa leikkiäkään. Lötköttelen vaan kynnyksellä, missä tuntuu edes hitusen ohivilisevää ilmavirtaa. Alkukesästä jo ihmettelin, että mikä tätä henkilökuntaa oikein vaivaa, kun ei meinaa se metsästyskausi millään käynnistyä. Istuin monta perjantaita eteisen kynnysmatolla valjaat hampaissa lähtövalmiina, mutta aina vaan ne oli keksivinään jotain muuta muka tähdellisempää tekemistä. Typerää.

Kun sitten vihdoin koitti se viikonloppu, jolloin lähdimme matkaan, niin eikös tuo Nyssen piru kuopinut ja käpsinyt koko matkan kopassaan. Se ei tajuu, että rähinöinti kuljetustilanteessa on täysin turhaa. Kopassa ollaan niin kauan, kunnes tullaan perille. Perille on yleensä aina jotain kivaa [paitsi silloin, kun mennään lääkäriin]. Turhanaikainen kuopiminen vaan rasittaa henkilökuntaa ja hidastaa matkantekoa, kun kurkkivat vähän väliä takapenkille. Typerä Nysse, murrrr.

Heti ensimmäisen metsästysviikonlopun aikana viiksieni ulottuville hoiperteli pieni lintu. Mikä lie ollut epäkelpo luuseri, kun niin tyhmästi käyttäytyi. Täppäsin sen käpälän alle ja siihen jäi. Henkilökunta katseli epäröiden, mutta eipä siinä ihmeitä ollut tehtävissä, alkoi olla jo siinä kohtaa entistä tipiä. Söin sen sitten suihini. Vain pari höyhentä jäi ja sisäkalut. Aika namia. Niin, että en ole mikään turha Misse, kun valjaissakin saan näin hyvästi saalista. Nysse ei tietenkään ymmärtänyt koko metsästystilanteesta mitään, hyppeli vaan jonkun onnettoman vaaksiaisen perässä. Typerä Nysse, höh.

Mökkiviikonlopun jälkeen meille koittikin sitten pidemmän puoleinen eläinterapiatehtävä. Tällä kertaa hoidettavana oli täti, joka tarvitsi tosi paljon terapiaa ja siksi kävi meitä joka päivä tapaamassa. Mikäs siinä, leikittiin ja syötiin, pöllyteltiin parantavaa kissaenergiaa. Vaikka eihän se Nysse oikein näistä terapiahommista vielä tajua. Kuvitteli, että täti on häntää varten tullut. Hömelö Nysse.

Ohhoijaa, nyt täytyy mennä iltapalalle, kun niin hiukoo. Jatkan kesänviettoturinoita taas, kun saan käpäläni ujutettua weelanille. Terveisiä kaikille bloggaaville kollegoille ja etenkin Misse-faneille;-) Kurnauskista vaan!

16 Comments:

At perjantaina, elokuuta 18, 2006 2:04:00 ap., Blogger sea said...

Misse-fani viskoo herkkupaloja ja tekee isoja aaltoja! Tätä onkin odotettu, armaan pörröhäntämme raporttia! Komea kuva muuten. :)

 
At perjantaina, elokuuta 18, 2006 7:56:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Siinä on kauluria kerrakseen! Ei mikään ihme, että on vähän kuuma.

 
At perjantaina, elokuuta 18, 2006 8:07:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Jee! Hyvä Misse! Kyllä virkanaisenkin perjantaipäivä tämmöisen lukuilon jälkeen valoisammalta näyttää.

Karvainen elämänkumppani lähettää terveisiä, että kirjoittaisi kuulumisistaan, jos osaisi. Mutkun ei osaa kuin kiehnätä poskeaan kannettavan kylkeen.

 
At perjantaina, elokuuta 18, 2006 10:10:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Komea on kauluri Missellä ja mainiota tarinointia myös. Kateudesta vihreänä on täällä hän, joka odottaa rapiat 5kk-ikäiselle Raitapaidallensa vastaavaa komistusta kaulan ympärille, jahka mokoma nyt edes ALOITTAISI sen kasvattamisen ;-). Ei ole meitin kollikomistuksilla blogia -ainakaan vielä. Tassuväki on kyllä useamman kerran esittänyt maukuvan vastalauseensa palvelijansa puutteellisille tietsikan käsittelytaidoille. Misse lienee käynyt näyttelyissä, vai kuis on? Rodustansa varma ei ole mansetar täällä, mutta se on vissi, että sertejä satelisi Virallisilta Karvoihinkatsojilta Misselle. *ojentaa epävirallista "Best kauluri in show"-pystiä kädet hikoen*

 
At lauantaina, elokuuta 19, 2006 9:51:00 ap., Blogger Ana said...

Ilmoittaudun Misse-faniksi! Ota namia!

 
At lauantaina, elokuuta 19, 2006 4:39:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Wau, mä en oo nähnytkää NOIN komeeta kissileidiä ja kauluria ;D Ja mieletön metsästäjä vielä - upeetamahtavaamieletöntä! Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

 
At maanantaina, elokuuta 21, 2006 11:34:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Sea: Nam, kiitos herkuista. Raporteeraisin useammin, mutta kun nyt on sitten kuulemma liian pitkät kynnet näppäimille. Kurhuoh, on tää nyt sitten...

 
At maanantaina, elokuuta 21, 2006 11:36:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Satujatar: Kauluri se on [hännän ohella] metsäkisun kaunistus! Sen eteen kärsitään hellettäkin ihan muina misuina;)

 
At maanantaina, elokuuta 21, 2006 11:37:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Veera: Sepä hauskaa, jos päivä alkoi mukavasti. Terveisiä karvaiselle kaverille, nauuuu.

 
At maanantaina, elokuuta 21, 2006 11:42:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Eppu: ;))
Meikämisse on Norjalainen metsämisse, ihan A-luokkaa juu, mutta ei nuo laiskamadot lemmikit saa luitaan sitä vähää liikkeelle, että pääsisin näyttelyyn paistattelemaan aplodien kumuun. Huoh.

Toisaalta tämmönen virtuaalikaunottaren osa [näinkin uneliaalle ja itsepäiselle yksilölle kuin minä] on ihan jees, ilolla vastaanotan "Best kauluri" pystin;))

Terveisiä raitapaidalle, kyllä se karva siitä kasvaa!

 
At maanantaina, elokuuta 21, 2006 11:43:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Z: Thänks, nami on aina namia, jos antajana näkyy fania;))

 
At maanantaina, elokuuta 21, 2006 11:44:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vincent: Kiitti Vince;)) Kurrrhmmmmnauhuohmjaa....

 
At tiistaina, elokuuta 22, 2006 11:48:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Kurnauskis! Meitin norjalainen emigrantti lähettää parempikarvaiselle sukulaiselleen ihailunsekaiset terkut,miauuuu.Jos karva kasvaa, niin pyrähdetään näyttäytymässä tuomarille, jos ei niin sohvachampionin arvo on taattu ;D. Onkos Nysse muuten sitten rodultaan raggis? Ei saa täällä taas likinäkoinen & utelias mansetar silmiänsä siristellyksi siihen malliin, että rotutietämyksellänsä pääsisi uhoamaan...

 
At keskiviikkona, elokuuta 23, 2006 1:28:00 ap., Blogger ainailona said...

Eppu: Terkut Mansen emigrantille tytöiltä!

Juu, Nysse on RAG, colorpoint, vasta hieman yli vuoden ikäinen, joten finaalikoosta ja värityksestä ei vielä ole täysin tarkkaa varmuutta. Saattaa kasvaa sinne 3-4 vuoteen saakka!

Jo nyt on blondiinin turkki ruvennut lupaavasti rusehtamaan, semmosta maitokahveen sävyä tässä on toiveissa. Ja puolipitkäksi pitäisi karvankin aikanaan kasvaa. Ei tosin Missen pörheille lukemille varmaan yllä kuunaan.

Köh!

 
At keskiviikkona, elokuuta 23, 2006 10:39:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vaikkei Misse ehkä ajatuksesta ilahdu, köh, niin toivoisinpa silti blondiiniraggiksenkin saavan näkyvyyttä blogissa ja maukuvan sanasen jos toisenkin omasta kesänvietostaan. Tasa-arvo ennen kaikkea. Yksi kaikkien ja kaikki kissusten puolesta ;o)!

 
At torstaina, elokuuta 24, 2006 8:31:00 ip., Blogger ainailona said...

Eppu: Jep, jep. Nysse jo valmistelee tarmolla loikkaa näppäimille ja ihan pian on odotettavissa kesätunnelmia blondista nyssenäkökulmasta.

 

Lähetä kommentti

<< Home