keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Vaihtopää ens alkuun, kiitos

Taas yksi niistä päivistä, jolloin ainoan huvituksenpilkahduksen saa aikaan edellä ajeleva Bajamaja-merkinnöin varustettu kulkupeli [ilmeisesti huussindesinfiointiauto, semmonen roska-auton tyylinen, mutta letkua kans kyydissä] ja sen osuva rekkari: WC-1.

Ahdistuksen aiheita:


Pään ulkopuoli
: Tarttis mennä kampaajalle, työhaistattelu lähenee. Nyt tarvitaan luotettava imagonrusikoija loihtimaan tästä liimaletistä bisnesuskottavan bisnesnaisen bisnespää, jonka bisnesaamunakin saa kotikonstein bisneskuosiin. Vakikampsu se kun on äitiyslomalla ja sijaisensa ei ensi kokemuksen perusteella vakuuttanut ollenkaan. Hämmentävän orpo olo, melkein koditonna! Vink, vink pääkaupunkiseutu, pliis.

Pään sisäpuoli
: Kauhistuttaa koko työhaistattelu! Edellisestä on aikaa …. äh, en kehtaa sanoakaan, ainakin sata Internet-vuotta. Miten siel pitikään olla? Laitanko hintalapun jonnekin näkyville roikkumaan? Apua – täytyy kai laittaa sukatkin jalkaan.

Syömätön Nysse
: Nysselle ei ole oikein eväät maistuneet viime aikoina ja se on kuihtunut lonttolanteiseksi ruipeloksi [kun kasvaa muuten koko ajan]. Kaikkia lempiherkkuja on kokeiltu, mutta naksut vaan menee ja nekin rankasti valikoiden.

Äiti
: Äidillä on kohta synttärit ja se odottaa varmaan jotain megatapahtumaa [iässään jokainen synttäri taitaa olla hulabaloon arvoinen], jota ei kukaan nyt ole suuremmin järjestämässä. Pitäisikö olla?

Ikea: Lähdin etsimään Vantaan Ikeasta määrättyä tuotetta, joka sitten osoitti olevansa sieltä loppu [ja arvaa vaan tarttuiko matkaan kaikkea muuta pientä ”tarpeellista”]. Kun pääsin kotiin, niin huomasin, että netissään on haku, jolla voi tutkailla, onko tuotetta myymälässä vai ei. Ei tullut mieleen ennen lähtöä. Espoossa näytti olevan. Siunattu Resurssi läks [nyt oli nääs kiire].

Tässähän näitä nyt yhdelle merkinnälle. Pari kinkkusiivua naamaan ja unille.

8 Comments:

At keskiviikkona, elokuuta 30, 2006 6:01:00 ap., Blogger Marjut said...

Kampaajavink pääkaupunkiseudulla, on toiminut monelle bloggaajattarelle: Vox Artis, Hakaniemi.

 
At keskiviikkona, elokuuta 30, 2006 10:18:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Voi kissaparkaa, jos ei ruoka maistu. Liekö nirsous iskenyt, vai olisiko oikein kipeä? Äidin Kotieläin - tosin kyseessä on koira, ei kissa - lakkaa aina syömästä silloin, kun on mahatauti tulossa. Se onkin sitten ainoa kerta, kun ruoka jää koskematta. Mutta tietysti se on eri juttu, jos eläinmaailman edustaja on jo alkanut laihtuakin. :(

Riittäisiköhän äidille "pelkkä" syntymäpäiväkortti tulevana juhlapäivänä? On se korttikin muistamista ja moni ei tee sitäkään.

 
At keskiviikkona, elokuuta 30, 2006 6:37:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Voi, Nysseä! Vie pikkuinen varmuuden vuoksi tohtorin pakeille, ettei tarvitsisi itse pähkäillä mahdollisia syömättömyyden syitä :(. Virtuaalirapsutukset Nysselle.

 
At torstaina, elokuuta 31, 2006 12:05:00 ap., Blogger ainailona said...

Marjut: Kiitos vinkistä! Vaikuttaa mielenkiintoiselta, tutkitaan.

 
At torstaina, elokuuta 31, 2006 12:06:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Kiitos inspiksestä;)

 
At torstaina, elokuuta 31, 2006 12:08:00 ap., Blogger ainailona said...

Eppu: Sanos muuta, on se aika surku... bloggailunsakin tökkii.

Onneksi meillä on jo aika buukattu vuotuiseen rokotukseen, jossa samalla ihmetellään katin kuntoa yleisemminkin.

 
At torstaina, elokuuta 31, 2006 2:23:00 ap., Blogger sea said...

Mä näin tässä yksi päivä UU-6, se oli kanssa aika veikeä. Melkein sopis Uusipaavalniemelle. :)

 
At perjantaina, syyskuuta 01, 2006 12:17:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: UusisSex - siinäpä vasta appealia;)

 

Lähetä kommentti

<< Home