sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Hähää, häät!

En muista koskaan saaneeni kutsua joulukuussa vietettäviin häihin. Nyt sellainen kummajainen oli tupsahtanut kynnysmatolle. Eikä käy kieltäytyminen. Mikäs siinä, ihan mukavaa vaihtelua alkavalle glögikaudelle on juhlia välillä muustakin [kunnon] syystä.

Lisäksi saan hyvän syyn hinautua vaateostoksille! Kuten kaikkitietävä tyylitaituri muorini sen ilmaisi: Ei häihin voi mennä housupuvussa, pitää olla leninki. Ei kai sitten. Päätellen garderobissani piileskelevien leninkien lukumäärästä [1 kpl, kesäinen kukkakuosi, sekin liian pieni ja out of fashion], ei häissä ole tullut hetkeen käytyä.

Mutta mitä sitä hassut, häissä[kin] kyynelehtivät tädihköt tapaavat päähänsä laittaa näillä vuosin kukkahatun tilalle?

10 Comments:

At sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006 12:23:00 ap., Blogger Kriisi said...

No pillerikotsan tietysti!

 
At sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006 5:46:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Pillerirasia on tosiaan aika kiva.. sittenhän on kaikkia sellaisia pannan ja hatun sekoituksia, joissa on kaikenlaista hörsellystä - vai meneekö _liian_ juhlavaksi? :)

Talvihäät ovat kivoja. Omat vanhempani menivät naimisiin marraskuun lopussa. Moni manaa juhannushäitä ja onhan se vähän klisee tietysti. Talvihäät ainakin muistetaan, ne eivät huku muiden muistojen joukkoon.

Joko on lahja hommattuna?

 
At sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006 7:55:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Täti voi laittaa päähänsä vaikka villapipon, jos siltä tuntuu. Tädeille on kaikki sallittua. ;-)

Meillä asuva mies ja minä menimme syyskuun lopussa aikanaan naimisiin, se oli myös muuten tapahtumaköyhää aikaa, joten häämme saivat suuren sukseen ja olen kuullut niitä jälkeen päin muistellun hyvinä bileinä.

Pikkuveli ja vaimonsa taas menivät tammikuussa naimisiin - ja vielä pohjoisemmassa suomessa - siinä vasta kauniit puitteet häimiäisille olivatkin.

Voi, joku saisi mennä naimisiin, ne kun tuppaavat olemaan kivoja bileitä!

 
At sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006 11:14:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Charlien enkeli-tyyppisen glamour-kudotun tyköistuvan myssykän ehkä? 20-luvun Gatsby-tyyliin vaikkapa kullansävyisenä, jos tukkaan sopii.

 
At sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006 12:58:00 ip., Blogger Sun äitis said...

Hääajatuksesta innostuneena eksyin puoleksi tunniksi selaamaan 50-luvun hattukuvia. Peruspillerirasian ohella siellä oli mielettömät määrät södejä pikkupäähineitä (esim. selleinen veneen mallinen päätä myötäilevä viritys, joka tulee kapeana korvien kohdalle ja on leveämpi päälaella. Hörsyillä tai hörsyittä. Sopii sekä lyhyille hiuksille että Grace Kelly -banaaninutturalle.

Talvihäät on kivat. Siskoni avioitui aikoinaan 19.12. ja veljeni 27.12. Kesähäsitä meiän perheessä ei ole kokemusta lainkaan, sillä omat hääni olivat 15.9. ja toisen siskoni hippalot 17.9.

 
At tiistaina, marraskuuta 07, 2006 12:20:00 ap., Blogger ainailona said...

Kriisi: Sinäpä sen sanoit, pilleriä tässä nyt kaipaa jo ihan muutenkin;)

 
At tiistaina, marraskuuta 07, 2006 12:21:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Morsiusparilla on onneksi niin selkeät ohjeet, että lahjanhankinta ei tuota tuskaa. Lisäksi tietty jotain pientä ja persoonallista, raksuttaa jo...;)

 
At tiistaina, marraskuuta 07, 2006 12:22:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Sanos muuta, häitä saisi olla kyllä useammin, niin ei pääsisi pukeutumiskoodikaan niin unohtumaan.

Toisaalta, monet tutut käyvät näitä kierroksia useampia, joten eiköhän second round ala olla jo monella edessä. Juhlat vaan ei välttämättä ole ihan yhtä hulppeat silloin kuin ensimmäisellä kierroksella.

 
At tiistaina, marraskuuta 07, 2006 12:24:00 ap., Blogger ainailona said...

JP: Tähän always-bad-hair-day kampaukseen kyllä sopii melkein mikä kotsa tahansa. Täytyy nyt funtsia ensin muu asustus ja sitten päättää hattu. Kiitos vinkistä!

 
At tiistaina, marraskuuta 07, 2006 12:25:00 ap., Blogger ainailona said...

SÄ: Missäs sää niitä hattukuvia selailit?

 

Lähetä kommentti

<< Home