tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Vaanilan direktiiviesitys: Kypärä pakolliseksi autoilijoille

Talviautoilu on vaarallista. Sankan lumisateen vuoksi on lähes mahdotonta havaita juuri hetki sitten avaamansa takaluukun terävää kulmaa, kun kohoaa rivakkaa nousua poimimasta maahan pudonnutta lumiharjaa. Auts, kovallakin päällä on [näköjään] tunteet! Titityy, hetken otin lukua, näin tähtiä ja pulleita punatulkkuja oksallaan talipalloaan nakertamassa. Sitten lumi alla jalasten alkoi muuttua punertavaksi.

Veretseisauttavan lumipallokäsittelyn päätteeksi matka jatkui. Nyt vaan särkee. Ja puoli päätä on turvoksissa. Ulkoisesti.

4 Comments:

At tiistaina, marraskuuta 07, 2006 6:47:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Varo vaan - vaara vaanii juuri siellä, missä vähiten odotat! Kannatan ehdottomasti tuota direktiiviä. Kannatan myös direktiiviä, joka määrää huonolla kelillä jalankulkijat jäämään kotiin täydellä palkalla!

 
At tiistaina, marraskuuta 07, 2006 7:50:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

No voi ne autoilijatkin jäädä kotiin, ei huonolla kelillä ole hyvä ajellakaan. Siinäkin voi sattua pipi.

Suunnittelen täällä uutta ulkonaliikkumisasustetta meille kaikille. Siihen kuuluu strategisista paikoista pehmustettu lämmin haalari, telaketjukengät ja kai se on sitten kypäräkin siihen lisättävä. Kyllä sitten kelpaa kirmailla töihin.

 
At keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006 12:03:00 ap., Blogger ainailona said...

Polgara: Niinhän se tuntuu vaanivan. Tarkkana saa olla, ettei käy köpelösti. Nyt alkaa taas jo normaalistikin turpea turpani olla entisissä mitoissa.

 
At keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006 12:04:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Asusteen tueksi vielä talviulkonaliikkumisasetus, niin jo vain!

 

Lähetä kommentti

<< Home