maanantaina, helmikuuta 19, 2007

Tarpeeksi omiksi tarpeiksi?

Lapsia ei synny tarpeeksi. Lapsiperheet eivät saa tarpeeksi tukea. Lapsettomia ei tueta tarpeeksi. Päiväkodeissa ei ole tarpeeksi aikuisia. Kotihoitoa ei tueta tarpeeksi. Kouluissa ei ole tarpeeksi opettajia. Opiskelijoita ei tueta tarpeeksi. Akateemisilla tohtoreilla ei ole tarpeeksi töitä ja eläke ei kerry. Putkimiehiä ja remonttireiskoja ei ole tarpeeksi. Julkiset kulkuvälineet eivät kulje tarpeeksi tiuhaan. Keskustassa ei ole tarpeeksi pysäköintipaikkoja. Kaupassa ei ole tarpeeksi kassoja. Sairaaloissa ei ole tarpeeksi hoitajia. Vanhukset eivät saa tarpeeksi ihmisarvoista huolenpitoa. Eläkkeet eivät ole tarpeeksi suuria.

Kuolema ei tule tarpeeksi nopeasti.

Löysitkö patterin [toim. huom. ”pattern”]? Äääää...nestäminen tuntuu hankalalta, kun aina joku patteri piiputtaa.


Onneksi maailmassa on sentään tarpeeksi viinaa, jota voi hankkia omiksi tarpeiksi ja lahjaksi! Ja kurnuttavia, poskea kiehnääviä kissoja;) Kissaedustaja anyone?

2 Comments:

At tiistaina, helmikuuta 20, 2007 7:24:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Nyt muuten hieraisitten hyvään paikkaan - valitaankin Arkadianmäelle kissaedustaja! :-))) Meiltä tulee hetitassuttelussa 3+1 ääntä, Iskäkin saadaan kyllä ylipuhuttua... :-)))
Kyllä 9-henkinen kissukka aina tonihalmeet päihittää. Ja sen ihkaeka lakialoite ois varmaan pakolliset päiväunet kaikille - kannatetaan! MIAU!

 
At tiistaina, helmikuuta 20, 2007 11:53:00 ip., Blogger ainailona said...

Hyvä! Ääntä lähtee täältäkin ja noi päikkikset nyt on ihan ekaks listoilla tiätty.

 

Lähetä kommentti

<< Home