maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Mielipiteitä

Senkin uhalla, että joku Skodalla ajeleva taas lopettaa tilauksensa haluan julkituoda muutaman mielipiteen.

Tämä vaalitulos sopii minulle oikein hyvin. Viimetipassa vaalikoneiden avulla [kaksi konetta arpoi saman akan ykköseksi ja kolmannessakin tuo päätyi top kymppiin - miehiähän en ole koskaan äänestänyt] arvottu ehdokkaani meni sutjakkaasti läpi.

Drag queen Eppu olisi pitänyt pudottaa TTK:stä tänään, ei Romansatsia. No, se putoaa sitten ensi viikolla. Ja sen perään lähtee Vane tai Jani. Voittoskaba käydään Marikon ja Sarin välillä. Ehkä Ossillakin voi olla pienoista saumaa.

Idolsista lähtee seuraavaksi joko liehuletti-Meurman tai näpsäsöpö-Kristiina. Loppukahinoissa nähdään älämölö-Ari ja tasku-Venus Anna.

Takatalvi on täysin turha. Räntäsade on ihan hanurista. Loska sucks.

Työviikko tulee kimppuun taas ihan liian nopeasti. Ei näin nopeella aikataululla ehdi renotutuu. Huoh.

Dagens laukaisu: ” Tanssi on pystysuora ilmaus vaakasuoralle halulle. Hyörimistä hyvän tavaran ympärillä”. [Marko Keränen].

14 Comments:

At maanantaina, maaliskuuta 19, 2007 1:07:00 ap., Blogger sea said...

Ensimmäiseen, kuvottavaa ja sairasta! Ei näin! Ei todellakaan näin! Toiseen, täysin samaa mieltä! Vaikka en kyllä Marikosta pidä. Kolmosena, emmä tiiä, musta Ari sais lähteä heti Kristiinan perään. Sen asenne on oikeasti sucks. Takatalvi ei oo kiva, olis pysynyt se talvi.

Ja viimeisenä. Ensimmäisen kerran puoli minuutti pidin Marko Keräsestä, mutta sekin meni ohi (kuitenkin lainannut lauseensa joltain fiksummalta).

 
At maanantaina, maaliskuuta 19, 2007 1:32:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ei minullakaan tätä vaalitulosta vastaan varsinaisesti mitään ole. Vaikka oma ehdokkaani ei kyllä päässyt tällä kertaa eduskuntaan.. :) Mutta väliäkös tuolla.

Oikeastaan olen sitä mieltä, että kaikki kolme Suurta (kok, kes, demarit) ajavat sittenkin sellaista melko samanlaista "yleispolitiikkaa", jossa erot ovat suhteellisen pieniä.

 
At maanantaina, maaliskuuta 19, 2007 8:04:00 ap., Blogger Marjut said...

Vaalit poislukien allekirjoitan kaiken muun minäkin. Toivottavasti seuraava lähtijä on sitten Kristiina.

Mukavaa maanantaita!

 
At maanantaina, maaliskuuta 19, 2007 12:07:00 ip., Blogger Ana said...

Markollapas oli osuva repliikki :)

Kristiinan on ollut aika lähtee Idolsista jo aikoja sitten. Mitä Kristianiin tulee, suomalaisethan ei ole ikinä kestäneet sitä, jos joku tietää olevansa hyvä eikä viitsi isommin sitä salata. Suomessa pitää kulkea pää pölyssä letti mutaa viistäen "enhä mie mittään, mitäs mie, tappakaa vaikka yhyy yhyy" Siinä on suomalaisille sopiva "sankari" äänessä. Yhyy yhyy.

 
At maanantaina, maaliskuuta 19, 2007 12:36:00 ip., Blogger Sun äitis said...

Skodalla ajavana, ei tilaustaan lopettavana mainitsen vaaliasiasta, että minunkin naiskandidaattini tuli valituksi. Noista muista en osaa sanoa, kun en seuraa.

(Säästä sentään sellainen vanhankansan viisaus tuli eilen mieleen, että jos vaalipäivänä sataa räntää, on tiedossa porvarihallitus.)

 
At torstaina, maaliskuuta 22, 2007 9:38:00 ip., Blogger Jari Sedergren said...

Minäkin otin kantaa!

 
At perjantaina, maaliskuuta 23, 2007 1:21:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Arilla tuntuu olevan aika pahasti nyt asenne hakusessa tai sitten se on taktikointia. Pian se selviää;) Mutta liehuletti läks, as I said.

 
At perjantaina, maaliskuuta 23, 2007 1:23:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Ei minäkään usko, että täällä mikään sen kummemmaksi muuttuisi. Vaihtelu virkistää silti. Uudet ihmiset saa mahdollisuuksia.

 
At perjantaina, maaliskuuta 23, 2007 1:24:00 ap., Blogger ainailona said...

Marjut: Ettei vaan ne alaikäiset misut pesis nyt koko tätä liehulettistä könsikäskööriä, kun ei niillä pojilla näköjään pää kestä tätä peliä;)

Mukavaa perjantaita!

 
At perjantaina, maaliskuuta 23, 2007 1:27:00 ap., Blogger ainailona said...

Zepa: Minäkin tykkäsin Krisusta alusta saakka, mutta... tässä seurassa jäi vaan varjoon. Ei tosin Arinkaan ennuste näytä nyt erityisen hyvältä, jos suunsoitto jatkuu samaan malliin. Kansa joko kestää sen tai ei.

 
At perjantaina, maaliskuuta 23, 2007 1:29:00 ap., Blogger ainailona said...

SÄ: En hetkeäkään epäillyt, että tilauksen lopettaja olisit ollut sinä;) Ai, oliks tässä mun kommentissa nyt Idolsmaista örvellystä, huoh, minua on tulkittu väärin.

Toivottavasti ei tule enempää räntää, käy hallituksen sitten miten hyvänsä.

 
At perjantaina, maaliskuuta 23, 2007 1:31:00 ap., Blogger ainailona said...

Sedis: Samoilla linjoilla ollaan! Tasku-Venus on hyvä, mutta vähän on nuori. Ihme täytyy tapahtua, jos ei ole finaalissa.

 
At perjantaina, maaliskuuta 23, 2007 1:54:00 ap., Blogger sea said...

Kristiinalla on joku diili rikkaan kanssa tai sen vanhemmat on ottaneet miljoonan lainan äänestääkseen tyttönsä voittoon. Kun kerta koko kansa on Kristiinan tiputuksen kannalla niin johan sen olisi pitänyt tippua.

 
At tiistaina, maaliskuuta 27, 2007 9:49:00 ip., Blogger ainailona said...

Sea: No juu, olis pitänyt. On kehnoin laulurastas näistä kolmesta. Kuulemma nyt kipeekin, joten saas nähdä mitä on torstaina tarjolla, josko mitään.

Gimman kantti vaan on aika hyvällä tolalla ton ikäseks eli tunto kohillaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home