sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007

Linnasta linnaan ja back

Jätettyämme Vaanilan kissimisseaalisen despoottien ”johtaman” residenssin hetkeksi päädyimme aivan ihastuttavaan linnaan Viron takamaille, kauas kärhämäpatsaista [sikäli kun Virossa mikään voi olla kaukana] ja kieltolain tiukimmasta tulkinnasta. Taajaman muuten hieman hämäävän hökkeliasettelun takaa paljastui ihastuttava asumus, joka tuona onnen päivänä vielä kylpi kevätauringon hehkeässä valossa. Vallihaudoille, luontopoluille, puutarhaan retkelle mars, ennen kuin sade yllätti [seuraavana päivänä satoi räntää].

Voi, mikä rauhan ja tyyneyden tyyssija! Asuimme huipulla, punaisesta katto-osastosta ulos kurkottavan ikkunan takana, josta avautui eteerisen saavuttamattomana siintävä merinäköala. Illastimme ihastuttavassa ruokasalissa slow food perinteitä noudattaen [jälkiruoaksi tilaamamme suklaakakku paistettiin vasta tilauksen jälkeen, + 20 min.], nautimme konjakit nahkasohvalla sikarintuoksuisessa vetelehtimisaulassa, saunoimme aivan liian kuumaksi korvennetussa saunaosastossa ja vaivuimme [aikanaan] uneen jumalaisiin moottoroituihin sänkyihin.


Nukuimme 12 tuntia putkeen, minkään [kusihätää kummemman] häiritsemättä. Aah! Tätä linnatuomiota voi todellakin suositella romantiikan nälkäisille, salahäitään viettäville, levontarpeessa oleville, pienyritysten porukoiden virkistysretkikohteeksi [28 huonetta vain]. Palveluasenne on erinomaisen kohdallaan, missään ei fuskata, hermo lepää kaikin puolin. Hyvä maku jäi suuhun. Eikä hintakaan hurjemmin hirvittänyt.

8 Comments:

At sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007 2:30:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ja minä kun jo hetken kuvittelin, että nyt ne menevät Epyktiin. Jos janoon voi kuolla, onneksi on viisaampia joukossamme. Sielläkin pitää kuulema vahtia selustaa.

Näyttääpä kaikin puolin viehkolta residenssiltä, eikä tarjoomuksetkaan pahalta kuulosta. Toivottavasti et langennut sigaarien vaaralliseen maailmaan.

Koska minä pääsen kissavahdiksi?

 
At sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007 2:37:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Selustaa on aina syytä vahtia. Epyktiin menene vasta eläkkeellä, jos pyramiidiot vielä silloin ovat pystyssä ja meikä kulkee rollevapaana.

Koska minä pääsen kommentoimaan blogiasi? Yritin taas yhtä hengenaatosta [tyyppiä älähäny hyppää] sinne tuikata, mutta ei se vaan tule näköseen, onks mut blokattu? Liian korskeita lomiako;)

 
At sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007 3:04:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Sanon nyt vaan, että älähä ny. En oo kyllä bannannu. En varmana. Sie kirjootat väärin kirjaimet. Muuta en keksi, tai sitten pitää ottaa yhteyttä herra suureen herraan. eli Tuomakseen.

 
At sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007 3:10:00 ap., Blogger ainailona said...

Satujatar: Sano sille Tuomakselle, että mut täytyy jäädä muistiin sinne kommenttialustaan muuten en jaksa koko ajan toistaa itseäni.

Hyvä ajatus voi joskus olla ainutlaatuinen.

Siksi, älä mene.

 
At sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007 10:09:00 ap., Blogger Ana said...

Ihana paikka, hyvä kuvaus, suuri huokaus.

 
At sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007 1:46:00 ip., Blogger Sun äitis said...

Mä kans haluun tuonne! Mitens se siirtymätaival Tallinnasta linnaan toteutetaan?

Vuodatuskommentoinnista:
Minullahan on tapana aina kirjoittaa nämä alkometrit väärin vähintään kolmesti. Blogger ja blogsome ystävälliseti kehottavat kokeilemaan uusiksi, mutta vuodatus mokoma hylkää asiasta mitään mainitsematta. Niinpä olen ottanut tavakseni aina vuodatuskommentteja kirjoittaessani kopsia tuotoksen varuiksi leikepöydälle ennen kuin tuikkaan menemään. Sitkun havaitsen, ettei taaskaan osunut, liitän kuolemattomat lauseeni uusiksi + kokeilen toisen, kolmannen jne. kerran kirjainseikasta selviytymistä. Yleensä lopulta onnistuu!

 
At sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007 8:00:00 ip., Blogger ainailona said...

Zepa: Oli kyllä melko ihana mesta ja täydellinen onnen kantamoinen, että sinne osuimme. Joskus lykästää;)

 
At sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007 8:01:00 ip., Blogger ainailona said...

Sadas Tonttu: Autolla vaan mennä viuhahdetaan sadamasta kohteeseen. Autolla on muutenkin kätevä tuossa valtakunnassa matkailla, kun mahtuu hyvästi tuliaisia. Siis jos sattuvat niitä myymään;)

 

Lähetä kommentti

<< Home