maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Houdinin hukkasetti: Lähti kuin Nysse valjaasta

Nämä kaksi kuvaa kertovat viikonloppumme fokuksesta kaiken. Henkilökunnalla sais olla teevadin kokoiset silmämunat, mielellään selässäkin.

Ennen
Tuo päältä päin katsottuna näennäisen rauhalliselta näyttävä maailman kaunein istuja Nysse kun ei pysy kytkettynä kuin [ehkäpä] potkupuvussa, kaikkia valjasmalleja on nyt kokeiltu. Suihk, sekunti ja olen mennyttä tuumaa Nyze, kun sille päälle sattuu.

Jälkeen

Seuraavaksi virkkaan sille kalalangasta tuulipuvun, jossa on lahkeet, vetska selän harjalla ja niskassa kahva, josta kytketään ohjaimeen. Onks kellään ohjetta? Noin neljäkiloiselle katille, joka osaa niistää [oletetun, varmuutta ei ole saatu] luustonsa täysin kuminauhaksi ja kykenee pakenemaan päätäänkin pienemmän reijän kautta.

Voihan RAG mikä dolly! Tällä rotunsa edustajalla on ainakin mamaleijonan kokoinen ego ja vähintäänkin stadionhuuhkajan itsetunto! Hää on maailman eläimin kissa. Minusta.

6 Comments:

At maanantaina, kesäkuuta 11, 2007 2:55:00 ap., Blogger sea said...

Mun tietojen mukaan nuo kuvassa olevat valjaat on ne helpoimmat. Itse suosin valjaita jossa on kaksi lenkkiä (kaulalla ja etutassujen takana) jotka yhdistyvät toisiinsa maha- ja selkähihnalla. Tiukalle vaan niin katti pysyy kurissa. ;D

 
At maanantaina, kesäkuuta 11, 2007 7:28:00 ip., Blogger --KATA-- said...

En tiedä valjaista, mutta kerron että olen suuri Nysse fani. Noi sen silmät on niin hienot. Tsiigailee kyllä sen näköisesti, että onnea vaan valjaiden rakenteluun...

 
At keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007 1:48:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Joo, nää cityvaljaat on tosi kätsyt ja kaikin puolin nopsat;) Olemme kokeilleet Nysselle myös solkimallisia (siis osin sellaiset eläinkaupan tädin uskoteltua, että niissä se Ragdoll vain pysyykin).

Mut kun ei. Lähtee ehkä vieläkin nopeammin, vaikka vetäisin kuinka kireälle. Ja puolipitkäkarvalla tosi kireälle veto on tosi vaikeeta, kun karvaa tahtoo jäädä aina väliin.

Mutta kehittelen ajatusta tässä ja kyttäilen uusia vinkkejä...;)

 
At keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007 1:52:00 ap., Blogger ainailona said...

Kata: Fanit rules, kiitos;)) Tääl on melkoisen hyvä ja onnistunut satsi (Resurssin ottamia, tunnustettakoon sekin nyt täs) sinisilmäkuvia prosessissa, läiskin niitä näkösälle jossain vaiheessa.

Ja juu, valjasasiasta on Nyssen kanssa _keskusteltu_. Ja voittajakin on selvillä.

 
At torstaina, kesäkuuta 14, 2007 3:05:00 ap., Blogger sea said...

Tämmöset pikalukolliset? Ei jäis karvat väliin kun ekalla kerralla? :D

 
At perjantaina, kesäkuuta 15, 2007 12:22:00 ap., Blogger ainailona said...

Sea: Just tommoset Nysselläkin on, mutta aina vaan lähtee niistäkin ihan yhtä helposti.

Täytyy vaan kouluttaa, jos se yhteisymmärrys hiljaksiin löytyisi....

 

Lähetä kommentti

<< Home