lauantaina, lokakuuta 11, 2008

Törpöttimien käytettävyydestä

Vaanilassa ollaan jalkavoiteiden suurkuluttajia. Jotain lotionia pitää näihin koppuroituviin käpäliin alvariinsa vedellä. Havaintojeni mukaan enenevässä määrin rasvat pakataan nykyisin putkilohin, joissa on tommonen vanteenomainen suukappale, kuten kuvan Vichy-törpössä [voide sinänsä ihan kelpokamaa, vaikka tyyriinpuoleista].

Pakkaustyyppi on äärimmäisen ikävä käyttää siinä vaiheessa, kun salva alkaa olla vähissä. Vannehärdellisysteemi estää putkilon tarkan tyhjennyksen [sitä ei saa irti] ja jo hyvissä ajoin ennen viimeisiä rasvapurskahduksia alkaa jännitystä aamutoimiin tuottava holtiton ruiskahtelu, jossa voidesuihkelot päätyvät mihin sattuu tai nuukahtavat pakkauksen korkkiosaan. Uuh, miten arkea ahdistavaa säätöä onkaan kaapia lotioneja parketilta!

Perinteinen malli on parempi. Notkean nokan saa rutattua viimeiseen pisaraan. Ja muutenkin Avonin jalkatuotteet ovat mukavan tuntuisia. Disclaimer: En ole Avonkauppias.

Ei kannattaisi keksiä polkupyörää uudelleen, jos perinteinen malli rullaa ihan hyvin. Pitäydyn jatkossa perinteisissä.

2 Comments:

At lauantaina, lokakuuta 11, 2008 9:29:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ratkaisuehdotus: saksin itse putkilot loppuvaiheessa keskeltä poikki ja kaavin loput rasvat sisäpuolelta. Sama homma kuin litran jogurttipurkeissa.

 
At tiistaina, lokakuuta 14, 2008 10:26:00 ip., Blogger ainailona said...

Almamaria: Juu, niin täälläkin pääasiassa tehdään, mutta näissä jalkavoideputeleissa tuo toimii huonosti. Auottu putkilo saattaa joutua jäämään pienen rasvajäämän kanssa nurkkiin pyörimään... avattuna on tosi ikävä huonekalu se.

 

Lähetä kommentti

<< Home