perjantaina, huhtikuuta 30, 2004

Sana viikonvaihteeksi: Pitääkö pitää hauskaa?

Nyt pitää jo tietää, pitääkö pitää erityistä kiirettä ja missä pitää illalla olla. Kannattaa pitää yhteyttä ystäviin, niihin joita pitää tärkeinä ja pitää mielessä myös heidän toiveensa. Voit joutua pitämään taukoa bloggaamisessa, vaikka siitä pidätkin. Ehkäpä haluat pitää bileet? Mieti mitä pitää ostaa kaupasta, koska ne pitävät ovensa kiinni huomenna. Jos pitää säästää, pidä mielessä mikä pitää tehokkaasti nälän poissa. Useimmat pitävät kuitenkin virvokkeista, joten juomia pitää olla riittävästi. Tuskin osaavat pitää hauskaa selvin päin. Skumppa se naisenkin tiellä pitää!

Aluksi on hyvä pitää itsensä kunnossa ja pitää taukoa aina välillä. Ainakin siihen saakka, kun tulee vuoro pitää puhe. Yritä pitää myös paikat siistinä ja kuokkijat loitolla. Illan mittaan vieraat saattavat pitää meteliä, josta naapurit eivät pidä. Varo vaan, ettei uhkaa pidätys - pidä pintasi! Hanska pitää.

Pidä kuitenkin mielessä, että kaikkea pitää kokeilla. Elämässä pitää olla runkkua, pitää ottaa hetkestä kiinni. Koskaan ei tiedä mitä se pitää sisällään. Paras pitää pinnat puhtaina ja itsensä lämpimänä. Asioista pitää pystyä puhumaan ja ystävistä pitää huolta. Jos piti sattuakin vahinko ja pitää pyykätä, niin pitää paikkansa, Sertoa sen olla pitää!

Niin sitä pitää! Pitäkää kiinni hatuistanne ja langat käsissänne.