tiistaina, toukokuuta 18, 2004

Mr Muscle rules

Joka aamu tasan klo 8.00 Hän pöristelee tienoille kulloinkin asiaankuuluvalla vempaimella [lakaisukone, kauhakuormaaja, lumiaura] ja aloittaa kippolan ympäristön siistimisen. Joka päivä Hän noukkii pihdeillä maasta tumpit, roskat ja lasinsirut, lakaisee ja sutii kadut ja portinpielet puhtaiksi, luo ympärilleen siisteyttä ja jämptiä tunnelmaa. Joka päivä Hän on yhtä tyytyväinen ja hyväntuulinen, tervehtii tuttuja ja tuntemattomia, huolehtii Ärkkärin tädin auton siirtämisestä pois lumiauran tai lakaisukoneen tieltä. Luulin jo, että Hänenlaisensa ovat kuolleet sukupuuttoon.

Joka päivä heristämme Missen kanssa parvekkeelta tuohtuneena käpälää jokaiselle välinpitämättömälle kaupattoman naapurilähiön sottapyttyturistille, joka kylvää peräänsä jätskipapereita ja röökiaskeja roskiksen viereen. Murr!

Keittiön viemäri ei vedä. Olen lorotellut sinne jo pullotolkulla Mr Musclea, mutta aina vaan vesi jää lillumaan altaaseen. Pahus, kun en nyt muista, mikä se margariini on, joka mainoksessa avaa viemärinkin? Mr Resurssi Musclen rassausfokusointia on tarkennettu uuteen kohteeseen, mutta tulokset pysyvät tukkoisina [silti huomattavan kosteina]. Huushollin ominaistuoksu on muuttunut aromaattisempaan suuntaan.

On pakko kutsua paikalle Hän, huoltoyhtiön Mr Muscle. Kiusallista. Mitähän mykyjä putkista paljastuukaan? Ainakin kissankarvaa. Pakkohan sitä on sielläkin olla, kun sitä on joka paikassa muuallakin. Pitkäkarvainen Misse, niinhän siinä tuoteselosteessa sanottiin. Parasta ennen ja jälkeen.

It hurts!
Vai Ruotsi! Pilailetko? Olen pettynyt. Varo vaan.