tiistaina, kesäkuuta 01, 2004

Sauvakävelyä Blogistanin vainioilla

Varo vaan ilmaantui humppaamaan Blogistanin tanhuville 19.4.2004. Neitsytsijoitus oli tuolloin kahden tilaajan voimin vaatimaton 525 pompsahtaen kuitenkin heti seuraavana päivänä jo sijalle 213 (15 ennakkoluulotonta ja ilmeisen sokeaa pamauttajaa). Kehitys on sittemmin ollut tasaisen nousujohteista, [bloggaaminen taitaa olla kestävyyslaji] ja uusia tilaajia on siunaantunut noin yksi (1) päivässä. Tänään [siis eilen] pahainen Varo vaan harppoi ensimmäisen kerran piipahdukselle top listan etusivun alimman riman yli. Palatakseen nopeasti takaisin. Hui!

Site meter inttää, että vaarojen karikossa rämpii nykyisin päivittäin noin 100 visiteeraajaa, vaikka pamausporukkaa on vain rapiat 50. Loput lie niitä hassujen hakusanojen heeboja sekä rohkeita sotureita, jotka ovat syystä jos toisesta [ilmeisen vahingossa] tölväisseet hiirtään linkin kohdalla joko Menopaussista, Naamioiden takaa, Sivustasta, Vatsarintaliikkeestä, Isosiskolta tai Ihmisnuhteista.

Kaikkineen yli 2000 piipahtelijaa on jo Varon vaanijan lyhyen blogitaipaleen aikana tänne ajautunut, mistä olen aina-vaan-iloinen ja koen sen kannustavana signaalina tässä virtuaalihelvetissä.

Ja nyt Varo vaan on ilmeisesti voittanut vielä jossain vihreän [bloggaajan] kortin arvonnassakin, kun on siunaantunut mainospaikka pinon päältä Kysyn vaanin sivumarginaalista! Kääk, tältäkö se tuntuu? Tunnen, että melkein hengitän samaa kyseenalaista ilmaa. Mitähän se maksaa, kysyn vaan?

p.s. Juu, samaa mieltä. Naamioiden takana ehti sen jo blogata. Menopaussin viilattu ulkoasu on uhkean upea. Silmä lepää ja mieli rauhoittuu.