perjantaina, heinäkuuta 16, 2004

Blogistan this week

Kas, taas on viikko viihteellä vierähtänyt ja on aika ympäristö-opin skannailukeräilyn kera viikonloppuun heräilyn. Mitä ihmettä kuuluukaan Blogistanin alati viheriöiville verbaalivainioille? Subjektiivisuudesta ei edelleenkään ole mitään älyllistä eikä edes kaupallista syytä tinkiä – here we go again...
 
Hämmentävän vilkasta ravia on viime päivien aikana esiintynyt varovaanin saitilla. Site Meter vinkuu falsetissa piirrellen toinen toistaan ylväämpiä käppyröitä. Auringonpistoksesta ei kai voi ramppaajia syyttää, mutta liekö jotain vettymistä arvostelukyvyssä epäiltävissä? Hiljainen heinäkuu, juupajuu, juupajoelta päivää.
 
Viikon myrsky blogigrogilasissa: Tiedemiehen lisääntymishuumassa laukomat euforiset säälipisteytykset saivat jopa mitävittuapitääkstaasottaakantaa-blogin heräämään kesäheinäelohorroksestaan kommentoimaan [ilmaiseksi vielä]. On se kovaa siellä huipulla. Kesän vietto. Pakkobloggaus sivaltaa nurkan takaa just, kun piti vetää koppa keppanaa. Päiväperhojakin voi lennellä klyyvarin alta. Armotonta menoa.

Viikon harmistus: Pahuksen tylsää tavaraa uutuuksissa. Koittakaa nyt edes vähän ilmehtiä populistisemmin. Teiniagstikiintiöissä paukkuu nyt pahan kerran. Ohi. Epätavallisuudessaan mielenkiintoinen sivusilmällä seurattava on [oletettavasti] miehen pystyyn pusaama hääblogi Blog on kuin olisi häät. Jos nyt vihdoin saisimme sitä miesnäkökulmaa ja tasapuolisempia häälahjavinkkejä.

Viikon paras: Sedis erittäin huolellisten ja mielenkiitoisten [ei siinä ole kirotusvirettä, ei] virtuaalinaapurilähiöraporttiensa kanssa. Tästä voisi tulla meemi, jos kukaan kenkään konsaan kuinkaan pystyisi paneutumaan analyseeraukseen vähintäänkään 50% pieteetillä Sedikseen nähden. Ah, kun Blogistan onkaan rikas banaanivaltio, kun viininpolkijoita löytyy joka rupaleelle.

Viikon uusi paukaus: Kesät, talvet... Marleena Dietrich. Mielenkiintoinen, kypsä blogi, jonka ääressä ei kypsy. Pientä painetta sinne tuotantopäähän... nynniitä lukijoita rupee tuleen, kun top-etusivulta linkkaa;)

Nääsvillen blogimiitti: Status 16.07.2004 by varovaan@observer.blogistan
Armon aateliset ovat jyrähtäneet ja päätös on syntynyt (hallelujaa, just in time!). Synnytyksessä ei nähtävästi ollut mukana yhtään häiriöksi tavallisesti luokiteltavaa naista. Säänhaltioita uhmaten Nääsvillen katras kirmaa perjantaina 16.7 klo 16.00 Sorsapuistoon Birdy-lintuhäkkien edustalle arvatenkin pussit täynnä. Myräkän yllättäessä miitti pidetään ehkäpä sittenkin Koirapuistossa, ei sitä vielä voi kukaan tietää. Puisto kuin puisto. OB-serveri jää kärkkymään rasvaisia raporttimerkintöjä tapahtumasta... ehkäpä jo ensi viikolla !
 
Haa - Kysyn vaan is back! Ja yhdellä päivitysräpsäytyksellä takaisin keulilla. Lehti tosin on hyvässä kiipimisiskussa, varo vaan Kysyn vaan. Vai onkohan Lehti sittenkin Kysyn vaanin lomainkarnaatio – blogi joka suoltaa lomanvirkistykseksi uutista anonyymina kysynvaanina tosta vaan. Hmmm...