maanantaina, heinäkuuta 05, 2004

Niille, jotka lukevat rivien välitkin

Blogistanissa kytee romanssi, ihanaa! Sirotelkaamme kaikki ryysynterälehtiä ensisuudelman ympärille ja leijukaamme siivellä sfääreissä kukkahatut silmillä onnenmurua kuokkimassa. Evästä.

Tiedän, että täällä luuraa paljon pareja, jotka bloggaavat, mutta liekö kuinka paljon niitä, jotka ovat tavanneet toisensa Blogistanissa? Aihe kiinnostaa, koska olemme Resurssin kanssa tavanneet deitti.netin suopealla massamarkkinointituella [hän vastasi minun ilmooni, erottui omaperäisellä jutustelullaan muista ja sitkeydellään voitti silloisen reissuseuraskaban]. Mitä kaikkea tällä helvetinkoneella voikaan saada aikaan? Kertokaa.

Peggy tulkitsi rivinvälini oikein ja kommentoi osuvasti. Omaishoitajaa ahdistaa. Olen koko ajan tiennyt, että tämä tilanne äidin kanssa on jossain vaiheessa edessä. Nyt kun se on, niin yritän selvitä siitä kaikkien kannalta parhain päin. Kohti sossua käyn, varo vaan! Mielessä äidin saatesanat, että hän on koko ikänsä tehnyt töitä, kiristellyt kukkaronnyörejä ja maksanut veroja. Tuottanut yhteiskunnalle yhden [1] erinomaisen veronmaksajan, joka ei ole äitiyslomia, lapsilisiä tai muita tukiaisia koskaan tarvinnut, vaan maksanut korkeimman päälle vanhanpiian veroa siitä saakka, kun astui työelämään 17-vuotiaana. Ja nyt haluaisi mamma viettää turvallisen loppusuoran. Oikeutettu ajatus minusta. Olisi vaan pluiskauttanut meitä useamman, niin saisin jakaa tätä taakkaa jonkun kanssa.

Nääsvillen blogimiitti: Status 4.7.2004 by varovaan@observer.blogistan
Ajankohdasta lähes päästy yhteisymmärrykseen (16.7), mutta joku festivaalibugi vähän riepoo ja aiheuttaa uudelleen pohdintaa... Paikasta lukuisia ehdotuksia, mutta mikään ei vielä ole saanut aatelisten siunausta. Epätietoisuutta siitä, syödäänkö vai juodaanko. Räpistelyä kahden Rosson loukussa.
12 days and counting...

Täpäkät ouzohuikat Kreikalle - sinivalkoiset teki sen! Lisää hubaa luvassa olympiadeissa, nam.