keskiviikkona, lokakuuta 20, 2004

Horroskaappi - laskeudu vaakaan

Me vaakaihmiset [blogostodistettavasti ainakin Sedis ja ainailona] olemme todella ihastuttavaa porukkaa ja näillä tienoilla meillä on syntypäiviä. Onkos b-to-b sfääreissä muita meitä?

Rakkauden Jumalatar Venus hallitsee Vaa'an merkkiä ja tämän planeettaenergian mukaisesti Vaaka-ihmisen voi tunnistaa hänen tavastaan hymyillä mitä ihmeellisimmissä tilanteissa ikään kuin kaunis hymy voisi hälventää kaikki häiritsevät tekijät siitä paikasta. Yllättävää kyllä juuri näin usein tapahtuu kun Vaaka joutuu johonkin ristiriitatilanteeseen. Pelkällä hymyllään hän sulattaa jään ja asiasta voidaan jälleen keskustella. Vaakaan on hyvin helppo ihastua, sillä hän tuntuu puhuvan ja hymyilevän juuri sinulle vaikka ei itse olisi sinua edes havainnut yleisön joukosta. Vaaka on ihana ja huomaavainen ihminen ollessaan tekemisissä ystäviensä ja tuttujensa kanssa, mutta parisuhteessa hänestä paljastuu kokonaan uudenlainen piirre: Alitajuinen tarve määrätä mitä tehdään ja milloin tehdään.

Vai mitä Resurssi, eiks näin o [terveisin kotikerberokses]?

Seksuaalisesti Vaaka on viileä tyyppi, joka kyllä osaa saada toisen ihastumaan itseensä lumoavalla flirtillään, mutta ei vahingossakaan päästä ohjia käsistään ennen kuin on varma vastapuolen sopivuudesta omaan elämäänsä tai sen hetkiseen tilanteeseensa. Mielipide kumppanin sopivuudesta tulee vaihtelemaan kylmän ja kuuman välillä monta kertaa ennen ratkaisevan askeleen ottamista ja tietysti vielä sen jälkeenkin. Eroottisesti Vaaka pystyy bluffaamaan kumppaniaan jonkun aikaa, mutta sitten kun mitta alkaa täyttymään kääntyy kelkka kerrasta päinvastaiseen suuntaan ja saman peiton alle ei ole enää mitään asiaa. Rakastunut ja valinnastaan varma Vaaka täyttää kumppaninsa hurjimmatkin odotukset ja johdattaa tämän sellaiseen nautintojen keitaaseen, jonne toinen on varmasti valmis jäämään loppuiäkseen.

Hurjasti Resurssoitu on tämä alue, saattaa ilmetä jäämiä - Demis Roussoksen [se falsetissa vinkuva möhköfantti en-uskalla-edes-muistella-miltä-vuosikymmeneltä] soundi korvissain: For ever and ever, for ever and ever I'll biiiii...

Nyt kulaus kuplivaa kaikille Blogistanin vaakapersoonille, kippis! Ja jos vaaka aamulla valehtelee, niin meitä [astronauttineita] ei ainakaan kannata syyttää. Hymyilemme vaan mitä ihmeellisimmissä tilanteissa...
-------
Mitä, kännibloggaustako? Onko joku joskus todella kuvitellut, että tätä tuotantolaitosta pyöritettäisiin selvin päin?