maanantaina, lokakuuta 11, 2004

Pannaanko paviaanit hengiltä?

Site meter on pitänyt melkoista prätkettä tänään... heavy Sunday - kiitos Sivusta, Sedis, Peggy ja Hyväksyttävä elämätön sisältö. Edes edesmennyt toveri Kysyn vaan ei linkkauksillaan saanut vastaavaa älämölöä aikaiseksi. Hups, kuinkas framille taas hiipikin tuo seksi.

Seksiblogihan tämä on, ilman muuta, varo vaan. Todistettavasti ainakin kolme [3] juttua 130 entryn sarjassani on sivunnut tuota jokaisen ATM:n suosikkiaihetta. Kehottaapa elämätön vielä nöyrtymäänkin edessään... Miten tuosta nörttien suojelusta tuleekin ne Korkeasaaren paviaanit mieleen.

Tytöt, hakekaa mahdollisimman paljon erilaisia seksikokemuksia ennen vakiintumistanne. Opetelkaa niitä tarpeellisia taitoja, joita parisuhteessa paneskelu pitemmän päälle vaatii. Muistakaa, että opettamaan oppii vain opettamalla! Etsikää käsiinne alemman tasoisia miehiä ja harrastakaa heidän kanssaan niin paljon seksiä kuin mahdollista. Opettakaa joka ikiselle kaikki mahdolliset niksit. Tälla tavoin harjaannutte yhteisen seksielämän opettelussa, ja kun sitten aikanaan tapaatte oman lempiluuserinne, voitte rutiinilla harjoituttaa hänestä häikäisevän seksipedon, ilman turhia takelteluja ja kiusallisia kohtauksia.

Voi kun tietäisit, miten monen luuserin edessä olenkaan elämässäni toiveikkaana nöyrtynyt [ihan kontilleni saakka]. Väitän, että olen vaatimattomat opintotekniset korteni kekoon kantanut alimittaisista täysimittaisiin. Dippelipippelit osoittautuivat aina kaikkein haastavimmiksi tapauksiksi ja jouduinkin niistä luopumaan säilyttääkseni edes orastavan järkeni valon.

Allekirjoitan lausuntosi. Ja olen vihdoinkin löytänyt lempiluuserini ja viihdyn hänen lusikkaotteessaan [se jopa oppii joka päivä uusia temppujakin, naminannaa, peppukin tosi bueno.]. Jos ATM yhteisö haluaa esimerkisi esittää kysymyksiä Resurssille [Miltä se nyt tuntuu höylätä tommosta kokeneempaa naista? Onko se tavara löystynyt käytössä? Miten koulutusputki muuten on sujunut? Vaihtaisitko neitsyeen? Ovatko kokeneet parempia suihinottajia?], lupaan haistatella häntä pieteetillä ja hankkia vastauksia. Olen nimittäin sitä mieltä, että jokainen huippuunsa treenattu ATM on voitto yhteiskunnalle – säästyy mielenterveysrahoja ja etenkin [naisten] elämää ja [naisten] aikaa.

Ja mitä tulee ihmisarvoon, niin jokainen meistä on arvossa arvaamattomassa. Ainakin olisi syytä olla - itselleen.

Vaadin että luokitukseni palautetaan tasolle Suositeltavaa Nörteillekin – dippeleille eritoten.- (SNde).

Asiaan, ATM/YTM rutkutukset siirtyköön nyt takaisin Vauva-lehden kommentointiosastolle, Ihmissuhteisiin tai Iltalehteen.

Clint, Clint, Clint – aah...
Clint Eastwood on suosikkinäyttelijäni Chaplinin jälkeen. Nyt on lauantaisin tullut jo muutaman viikon Clintin länkkäreitä. Muistan, kun nuorena tyttönä kuolasin leffateatterissa jokaisen rainan äärellä klitta väristen. Mikä upea eleetön karisma, kylmän rauhallinen saapastelu äärimmäisen seksikkäissä buutseissa [ei Resurssi, älä osta buutseja, poishan ne kengät otetaan kuitenkin], ihanan häikäilemätön, vulgaarin omistava kaste lännenhatun alta. Ihana mies, hyppyrinenä, silmissä ryppyjä, auts. Vielä Hiljaiset sillat –elokuvassakin karisma on tallella, vaikka ukkelin askeleet ja otteet ovat hieman hiipuneet. Hieno näyttelijä. Karisma on jotain, mitä joko on tai ei. Sedikselle varmaan tulee mieleen muitakin vastaavan karismaattisia esimerkkejä elokuvamaailmasta.

69 uutta blogia, olipa osuva luku, hyvää huomenta!