torstaina, marraskuuta 11, 2004

Contact Center kiittää palautteesta

Mummilan lukijapalvelu toimii kiitettävällä tempolla. Oli todella mukava saada ripeä, asiakasmyönteinen palaute, jossa lausutaan, että mihinkään toimenpiteisiin ei ryhdytä sen suhteen, jotta voisin jopa työaikana [minimaaliset noin 2-3 tuntia vrk, who cares] viihdyttää tylsää kärvistelyäni tarkkailemalla Sinisen kirjan marginaalia. Urgh, kyl se ny meni työpäivä ihan säpäleiksi. Täytyy sit lukea jotain muuta... muut blogit tuntuvat toimivan ihan bueno.

Eihän täällä Blogistan-Nörtisslaviassa "nörttien oikeesti" ole väliä, mitä ne lukijat käyttää ja näkee. Näkee, mitä näkee. Tumpelot näkee sit vähemmän. Jutut tietty itsessään ovat niin mielenkiintoisia, että niitä tihrustelee heikommassakin valossa ja hapessa. Tämä kissa se ei vaan osaa turkkiaan lennosta vaihtaa. Kun tehdään [mitä hyvänsä] palveluita Suurelle Kansalle, niin siellä on niitä mopoblondikäyttäjiä riesaksi saakka aina ja niitäkin pitää pystyä palvelemaan. Se on minusta nörttien ammattitaidon mittari. Ja voihan siitä myyntiäkin syntyä, ilman myyntiä kun ei ole kauheesti nörttejäkään;)

Ei se ole blondikäyttäjien syy, ettei nörtit aikoinaan ole päässeet sopimukseen yhteisistä standardeista. Pah. Niin kauan kuin maailmassa on selaimia, joilla onnettomat kotikäyttäjät joutuvat hoitamaan erilaisia asioitaan, en tule luopumaan tästä saavutettavuus [tämä on sitä minulle] näkökulmastani. Niin kauan kuin yksikin IE pörrää - olkoon vaan miten epästandardina ja bugisena nörttien mielestä – kellään päivittäiskäyttäjällä, edellytän, että päivittäiskäyttäjän palvelut toimivat myös sillä vempaimella kohtuudella. Blogit ovat tuotapikaa päivittäispalveluita [no, ehkei just meidän blogit, mutta blogikuvio sinänsä, halusit tai et]. Pelkästään nörttispesifisiä palveluita ei kukaan osta, ellei ne toimi kaikilla mahdollisilla örväkkeillä. Tästä tosiasiasta ei kannata minusta vieraantua kovin kauas, jos meinaa itsensä alalla työllistää.

Taivu, taivu, taivu vaan, kirkkaamman kruunun saat [terveiset kaikille nördeille, jotka haluavat tehdä bisnestä]. Enhän minä mitään yritä määrätä, olen käyttäjä vaan.
---------
Se kuvahan mua tässä eniten innostaakin, pienennä nyt ihmeessä fonttia vielä pykälä, jos kuva sen seurauksena vaikka suurenee?!?