lauantaina, helmikuuta 12, 2005

Anonyymien normatiivisten peppubloggaajien miitti räjäytti kommenttikyynelkanavat

Blogistan, viinihöyryissä [siirtymässä brandyyn], nyt

Kallion blogimiitti on saamassa varteenotettavan kilpailijan. Vaihtoehtotapahtumaksi tunkeutuva spontaani peppublogistien kettuketör sai alkunsa, kun toverit Luukuttaja, Sellisti ja PA päättivät kokoontua PA:n kommenttiosastolle herkuttelemaan itsekseen pämppäämisen ja peppuanaalianalyysin pariin. Pian he saivat seurakseen sun äitis sekä realistisemman perseetolalle revityksen asiantuntijat kukkofani Kauran ja helmihammas Marinadin. Kuukuppivuodon saamien tietojen mukaan paikalla olisi piipahtanut myös Nimimerkki, mutta tuosta virtuaalihilpaisusta ei ole mitään punaviinitahraa todistusvoimaisempaa jälkeä. Kysykää vaikka Resurssilta.

Ilta sujui rattopeppuisen kommentoinnin ja tialookin merkeissä, sanan säilää mäiskien ja pyllypeppudilemmaa haarukoiden – kauneinta interblogismia parhaimmillaan. Muistathan sitten linkata tänne myös.

Kun PA:n kommenttikiintiö alkoi täyttyä [siellä ei taida olla käytössä Ihmissuhde-spesifisiä laajennuksia], troikka rynnisti VT:n [pahoittelen runsaita lyhenteitä, mutta tällaista tää interblogismi on] tontille. Koska ehtoisa isäntä itse ei ollut paikalla, niin homma riistäytyi melko pian pepuista ja osanottajat alkoivat huojua argumenteissaan siihen malliin, että oli aika mennä ottamaan vielä yhdet kevyet kommentit. Ja eikun Skitsolaan. Sielläkin oli tupa tyhjänä, mutta poissaoloilmoitus kuitenkin selkeästi näkyvillä. Autopilotti ei kuitenkaan päästänyt narikkaa pidemmälle, joten sinne se oli Sellistinkin nyykähdettävä limujäätään imeskelemään [Varo vaan, voi kyllä mennä aamuun, ennen kuin kitso palaa jalasta, hei].

Miitin myöhemmät tapahtumat eivät kestä virtuaalipäivänvaloa. Sellisti varmasti julistaa peppu/pyllykisan tulokset aikanaan. Jos jääpalajäykkyys sen armon meille suo.

Miksi nyt on pää au.. eikun kipeä? Eihän vielä ole edes aamu... ja älkää nyt ***vetissä kysykö kumpi pää.
__
Edit: Missä olit Kara-Åke - blogistanin Sedis Kettunen? Virtuaalilaulu olisi kuulostanut NIIN hyvältä.