torstaina, maaliskuuta 03, 2005

Klingelitangelia

Parahin Robert*,

Kiitos lähettämästäsi postimyyntikuvastosta [keskinkertaisesti (kone)käännetty, siksi varmasti verbejä välttelevä, lähes 100-sivuinen läpyskä].

Esittelet sen sivuilla lukuisia ”tyylikkäitä muotiasusteita naisille parhaassa iässään” [saksalaista tanttarellamuotia]. Mullistavia erikoisuuksia, kuten liivi, jonka kaulusta voidaan pitää sekä alas- että ylöskäännettynä [hämmentävää]. 7/8 [!] pituiset housut, joissa on takana ja edessä jakosaumat [sopii nähtävästi kaikkiin jakorasioihin]. Farkut, jotka voidaan lahkeiden vetoketjun avulla koska tahansa nopeasti ja helposti [mistäs tiedät miten helpolta se minusta tuntuu?] muuttaa 7/8 [!] pituisiksi housuiksi ja joiden vasemmassa lahkeessa on lisäksi vetoketjullinen cargo-tasku [pidän sitä aina vasemmassa lahkeessa].

Malliltaan vauhdikkaan leveä mekko, jossa on trendikäs piste-rengas-kuviointi [liekö pistekirjoitusta]. Neliön muotoisella [kas kun ei kokoisella] kaula-aukolla varustettu neule, joka korostaa naisellista säteilyäni, täynnä kiehtovia virkattuja yksityiskohtia [reikiä]. Tikkitakki – korvaamaton seuralainen viileiksi kesäpäiviksi, etu- ja takaosassa hoikentavat wieniläisompeleet [mitäpä sitä viileänä kesäpäivänä muutakaan kuin teeskentelisi hoikempaa]. Bi-strechfarkut, joiden takataskussa on kirjailua ja strassikiviä [sopinee myös ihan heteroillekin, joilla on sappikiviä]. Jopa pitkälahkeiset alushousutkin kuuluvat valikoimiisi ja vielä näppärässä kolmen kappaleen perhepakkauksessa. Ja kaikissa tuotteissa päällimmäisenä loistaa UPEA LAATU!

Varma nostalgiapläjäys on sesongin ehdoton lisäasuste – perhosklipsit! [Ne muistan nuoruusvuosilta hyvin, nuo avokastyyppisiä jalkineita somistamaan tarkoitetut lisävarusteet, joista aina toinen illan villeissä käänteissä sinkoili tiehensä]. Komplimente-avokkaat pehmeää Perlato-materiaalia. Mukavuuden varmistaa kauttaaltaan pehmeäksi vanutettu nahkapohjallinen. Joustava, luistamattomaksi profiloitu pohja, ilmatyynypohjalliset ja vahvoille jaloille mitoitettu H-lesti [vahvoille vanutettu ilmatyyny?].

Rohkeasti olet kohdannut suomenkielen tiukimmatkin haasteet, kuten sivuilla 62 -63:
Koko ja pituuspalvelu
... molemmat mallit normaaleissa ja lyhyissä ko’oissa
[miten helposti tuonkin olisi voinut kiertää]
Bleiseri saatavana 3 eri pituisena ja 6 värisenä
[värisen mä aivan]

Tilaajalahjaksi lupaat vielä nostalgiaa keittiöön superhintaan – mukana ajastin! [Loistavaa!! Sillähän niitä nostalgisia kellokallekeittiönpuunausmuistoja varmasti palauttaisi mieleensä].

Valitettavasti joudun sittenkin vastaamaan houkutuksiisi torjuen [vaikka kuvasto ei sovellu edes biojätekääreeksi]. En tunne samastuvani kohderyhmään [kenties syytä olisi]. Ja kun sinulta Robert on kokonaan päässyt unohtumaan mittataulukotkin tästä esitteestä.

Mutta jos vaikka se kone seuraavaksi kääntäisi nettisivut, niin lupaan harkita uudelleen [silloin ehkä kuulun jo muiltakin kulutustottumuksiltani kohderyhmään].

Sinun ainailona
---
* Postimyyntikuvasto Klingel, lähettäjänään Sydämellisin terveisin Robert Klingel. Tuotekuvaukset [sulkujen ulkopuolella] lainattu siitä.