tiistaina, maaliskuuta 08, 2005

Re-scope

Meillä rii-skoupataan. Ei, se ei ole mitään taukovesikeppijumppaa vaan sitä, kun tehtävät, joiden parissa olet innolla ja antaumuksella viime ajat puuhastellut todetaan yllättäen enemmän tai vähemmän toisarvoisiksi ja arveluttaviksi firman tuloskehityksen, markkina-aseman tai osakkeenomistajien tyynnyttämisen kannalta ja ne tuupataan ikään kuin holdiin määräämättömäksi ajaksi.

Tilalle saat [jos hyvin käy] uuden nivaskan hämärältä kuulostavia kuulemma vastaavan tason hommia, jotka kaikki ovat nyt erinomaisen hyvin Ylimmän Johdon suojelemassa skoupissa. Niitä pitää ryhtyä tekemään viipymättä priotiteetilla 1. Pää pitää nollata entisistä aatoksista vauhdilla. Työpiste on paras siirtää nopeasti tähän asiaan vihkiytyneiden skouppikollegoiden keskuuteen. Jokaisessa pomon sivulauseessa skoupista kopsahtaa vastaanottavaan syliisi uusia kansainvälisiä vastuita [...tu mä jaksa niiden pellejen kanssa painia], tärkeitä, taidolla hoidettavia määrittelyjä [jumalattoman tylsää ja loputonta kommenttikierrätystä], kiristyviä time boxeja [pirun kiire] ja haasteellisia yhteistyökuvioita [lisää ylipitkiä reissupäiviä ja rautalangan vääntöä].

”Palkkaa ei nyt tässä yhteydessä ole mahdollisuutta luvata lisää [no ei tietenkään, hyvä kun duunipaikka säilyy], mutta jos nämä työt tästä hyvin hoituu [revität taas kerran täysillä], niin palataan siihen sitten [näkis vaan]. Nämä ovat nyt niin keskeisessä skoupissa [jaa ettei kukaan muu huolinut tätä ryhäläjää], että kyllä se huomataan, jos näistä kunnialla selviät [jos vaan henki vielä sitten pihisee]. Onhan meillä ne bonukset kuitenkin melkoisen hyvä kannustin [lähinnä kannustin henkilökohtaiseen rii-skouppiin]”

Ei ole eka kerta. Eikä viimeinen. Matkaan hopia!

----
Viittakaksikko ilahduttaa näin Naisten päivän kunniaksi! Vähän on pieni [siis kuva], mutta parempi näin kuin olemattomalta Urheilukanavalta luistelua seuratessa...