torstaina, heinäkuuta 14, 2005

Kuumaa kamaa

Kesä – pakon [sää ja mää] edessä paljaaksi riisuttuun perseeseen takertuva keinonahkaistuin perseenreiän kokoisessa työhuoneessa, jonka yölämpötila keikkuu 30 asteen tienoilla.

Niinpä Vaanilan tämänkertaiset poiminnat Blogilistan vähemmän tunnetuista, mutta ah, niin mehevän tirkisteltävistä blogeista onkin napsittu Kuumalta listalta [sinne keulimaan ei Koleat ihan hevin päädy]. Itse asiassa siellähän me kaikki ollaan, jossain kohdassa.

Ja mainituille tiedoksi, että kaikenlainen tirkistely on tällaiselle rasvaiselle ja hikiselle tylsimysbloggarille Blogistanin suolakaivos – ei syytä herneisiin, ihan kannustavassa hengessä tässä liikkeellä ollaan.

Tyly nainen: Eroangstiaan railakkaasti purkava kiroilu*pakkaus, joka onnekseen on oivaltanut kirjoittamisen voiman vapauttavana ja mielen myllerryksiä jäsentävänä toimintana. Tässä ei voi käydä muuten kuin hyvin.

Sininen erokirja: Sanailee niukasti, mutta osuvasti ja hyvin vallitsevan tunneilmaston välittäen. Parisuhteensa kantapäitä ei vielä ole lyöty lopullisesti vastakkain, vaikka akilleet ilmassa väreilevätkin. Jännityksellä jään tirkistelemään, kuinkas sitten kävikään.

Pikku-Isännän Pakinat: Virkistävä porvariprovo, jonka aihepiiri toistaiseksi on ollut ajankohtainen laidasta laitaan. Katsotaan, herkistääkö isyys vai kiihtyykö tahti entisestään.

Parthalanin vehreät niityt: Kissamies, oletan. Vaikka taglinesta en ymmärrä sanaakaan, jään muuten mielenkiinnolla tirkistelemään [Missen kanssa] niittyjen ylle lehahtavia päivittelyjä.

Bonusraita:
Nyt kannattaa ehdottomasti lukea [elämää pidempiä] postauksiaan [oikoluku ehdottaa posauksiaan] napakasti tiivistänyttä ja jauhelihan rasvaprosenttia kustomoinutta Sellistiä [terveisin painajainen, joka ei mahtunut fantasiauneen, Varo vaan].
-------
Kaksi aamua lomaan. Kaksi aamua. KAKSI [2], tajuutsä? Jätkät?

Jaa, toinen niistä näkyykin olevan jo ihan tässä huulilla [aamu siis], enpäs sano mi... vielä kun saisi kankkusensa irti tästä istuimesta, sliiskslurpskrakatautafffmjuhmjauuh.... tömps.