tiistaina, heinäkuuta 26, 2005

Pyörähdys sivilisaatiossa

Ensimmäinen lomaviikko möksällä riippukeinussa retkotellen on takana ja olipa aika pörhältää välillä kotikonnuille tarkastamaan tiluksia. Ja muonittamaan muoria. Viikkoa pidemmäksi ajaksi ei oikein ilman stunt-muonittajaa tohdi liueta; että voikin iso ihminen litkiä tolkuttoman määrän maitoa muutamassa päivässä!

Lomaviikkoon mahtui silti mukavasti päivänpaistetta, Enkelit ja demonit, sivallus Pornoa [kirja tietty], aknoppivierailua, kummipoikaa, Iittalan naivistit ja suussa sulavat Kultasuklaat sekä saunaa, sisua ja pienoiset [naapureille ihan kostomielessä järjestetyt] öykkäröintilaumalaulumelumölymittelöt. Röyh. Räpylänvarsi paistui poroksi muurikan syrjään ja Calvadoksen turruttama turpa rullaantui kevyesti tapaturmaiseen horjahdukseen ovensuun tienoille. Kukaan ei sentään hukkunut eikä kaatunut kiukaaseen. Jotta ei hätää, elämäätä tää vaan on eikä parasiittia.

Jatkoloman suhteen ei ole ihmeempiä suunnitelmia, todennäköisesti palajamme rantsun rauhaan, kunhan kelit kohenee. Se halvatun matonpesu on vielä vaiheessa. Ja voishan sitä muutaman kirjan vielä lukaista... ja katsella kesäistä muailmaa.

Etenkin jos Misseltä kysyy... hyvin on saalista näemmä riittänyt ja ulkoilu ihan sateessakin on maistunut. Että voi viinimarjapensaan alla ollakin niin ihanaa. Löytyi muuten kovasti Missen näköinen kisu [jostain syystä minusta omituiselta kalskahtavan bloginimen] Kylmintä shittiä [?] takaa, tuo Veikka veijari, [vaikka onkin Maine Coon ja uros, kun Misse on norskitypy] - hyvin sama on naamarin ilme monessa kuvassa. Taitaa päätyä Missen suosikkilistalle.

Ja ilokseni huomasin, että Marleena on raottanut jälleen sanaisen arkkunsa saranoita ja palannut Blogistaniin koskettavilla muisteloillaan. Täytyykin täpätä taas [kuumahan se on jo nyt].

Näihin sekaviin mietteisiin ja hujanhajahavaintoihin - kesä must go on [ja veetut me mistään Jaakoista kalseiden kivestensä huljutteluineen, järvivesi on edelleen ihanan lämmintä].