torstaina, heinäkuuta 07, 2005

Vihdoinkin yhdessä....


...älgeeni ja minä [sekä tietysti Misse, jonka karvaturpa pilkottaa puolikkaan posken ja salamavalosilmän muodossa tuolla puketistaan kuoriutuneen kaunokaiseni taustalla]. Näin julistamme uuden ajan Vaanilassa alkaneeksi, pang.

Voi tätä riemun määrää, mitä hiostavassa huushollissamme on tänään aiheen tiimoilta koettu [luonnollisesti kuivin suin, ettei taas suinpäin satu suunnattomia]. Virheitähän aina sopii tehdä [mokata, tunaroida, tumpeloida, sössiä, ryssiä, tyriä], mutta ei samaa useampaan kertaan.

Ja eikun heikunkeikun!

Edit: Teknohuumassain siivoilin hieman sivupaneelia ja rapsin muutaman raadon [kadonneen, lopettaneen, hiipuneen] veks suosikkilistoiltain. Ja tietty lisäsin vihdoinkin Sun äitis suosittelee -pampulan ja täppäilin hakusanoja Blogilistalle [paitsi, että ei olemassaolevia hakusanoja voi mistään suoraan täpätä ja öökkösiä sisältäviin hakusanoihin täpättyjen blogien listaa ei näe - boogieko?]

Seuraavana on vuorossa uutukaisten anaalisointia. Marinadi jo bongasikin hiljattain varsin kiinnostavia tapauksia. Tirkistelen niitä lähemmin ja ehkä löydän jotain lisääkin.