tiistaina, syyskuuta 20, 2005

Maailmassa monta on ihmeellistä

Matkailu avarsi taas. Kuva-arvoitussarjassamme ”himmeitä vitkuttimia”.

Varmimmin tähän porsliinialttariin [sananmukaisesti] törmää Keskieurooppalaisessa hotellissa, jossa se kököttää tukevasti vessanpytyn vierellä. Onhan se huomaavaista, ettei pahoinvoinnin yllättäessä tarvitse kurkottaa kaulaansa samaan sammioon, mihin muita eritteitään suoltaa. Muuta järkevää käyttöä en tälle pölyttyneelle saniteettiposliiniyksikölle keksi. Oras, mars matkaan nyt myymään niitä bideitä!

Kuin bonusyllärinä samaisessa kylpyhuoneessa kummitteli vielä valolla varustettu, suurentava ihomatopeili. Niin kuin kukaan nyt haluaisi [ainakaan] matkalla tiirailla huokosiaan niin läheltä. Hrrr,.. hirvitti niin, etten kuvaa kyennyt ottamaan.

Kun vielä päivän päätteeksi huomasin kellahtavani jonkinlaiseen katapulttivuoteeseen, olikin otettava tiukka naukku, jotta sai unen päästä kiinni. Sängyn päätyosaan oli askarreltu kaksi varoituksilla päällystettyä, raketinoloista pötkylää. Missään ei kerrottu, mitä ne ovat eikä lähistöltä löytynyt edes mitään käyttöön yllyttävää ylimääräistä vipstaakkelia. Makasinkin koko yön ihan hiljaa vaan, varoitukset alitajunnassa häilyen ja toivoen, ettei peti päätä taittua varavuoteeksi tai nousta kattoon kuin taikamatto.

Home sweet home. Bidee suihkii, ihomadot kukkii ja kissankarvapieluksella on turvalliset oltavat.