keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2006

Kuin kukka kämmenellä

Eräs ystävättäreni muutti miehensä kanssa [suhteellisen pitkään asumastaan] rivarista kerrostaloasuntoon. Syynä muuttoon oli tyhjäksi käynyt pesä ja hiljattain hankittu mökki. Rivarin pihan kuopsutukseen ja hukkaneliöiden kiillotukseen ei enää tuntunut riittävän aikaa, kun ihmeellinen [niin moniin suomalaisiin sisäsyntyisesti asennettu, tietyssä iässä viimeistään laukeava] mökkikimmoke ajaa kuitenkin aina perjantaisin baanalle ja kaasu-uunikulinarismin pariin.

Fine. Ovat tyytyväisiä. Kertovat parisuhteenkin saaneen uusia ulottuvuuksia, kun yhteisessä [pienehkössä] työhuoneessaan [kahden eri tietsikan ääressä puuhaillessaan] voi nykyisin riidat ja sanaharkat hoitaa messengerillä. Työasemasta toiseen. Pling, nakunakunaku, pling, nakunakunaku, pling, hymiö-isäaurinkoinen, pling, hymiö-sydän särkiöllä, pling, kukkaapukkaa, pling – luvjuu enivei.

Kyllä nykyisin mököttäminenkin on helppoa. Viisas peluri saa aina viimeisen sanan - ”Pling. Kyllä rakkaani”.

Osta naisellesi tänään kukka. Because she is worth it.

Hyvää Naistenpäivää!
___
Edit: Historia toistaa itseään siltä osin, että joulukoristeiden kellaroinnissa tilanne tänäkin vuonna vastaa pidemmän ajan trendiä. Muusta emme vielä tiedä. Öihin.