keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006

Lottovoitto syntyä Suomeen

Täysosumaa pukkaa, toistuvasti...

Olen jälleen kuitannut [pyytämättä ja täysin yllätyksenä] realisoituneen option havainnoida ihan omasta perskohtaisesta perspektiivistä [työpäivän päälle työpäivän verran] tätä järisyttävää hyvinvointivaltiomeininkiä terveydenheitteillejätön alueella. Voisin tykittää tämänkertaisestakin elämysmatkasta pätkän jos toisenkin. Nyt ei vaan enää jaksa. On se niin mahdottoman puuduttava kuvio, että vetreämpikin verbaaliverryttelijä uupuu palautuessaan tötterön toisesta päästä vihdoin lähtöruutuun.

Piti välillä ihan nipistellä itseään, jotta saattoi varmistua olevansa hereillä ja touhustelemassa oikeassa elämäässä eikä missään Spede-elokuvassa statistina. Oli se totta. Ehkä vähävirkkeisyys on nyt parasta, ettei ilmoille pullahda kärjistyneitä angstisammakoita. Väsyttääkin.

Parempaa arpaonnea huomiselle toivoen.
Öitä.

4 Comments:

At keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006 9:33:00 ip., Blogger Sun äitis said...

Tänä aamuna klo 6.45 olen liittänyt Sun äitis kommentoi -blogiin kommentin, jonka mukamas olin tänne aamulla jättänyt. Ei sitä täällä näy. Tuskin sitä kukaan on sensuroinut, oletettavasti olen unohtanut klikata Publish. Ei siinä mitään korvaamatonta ollut, mutkun sinne kommenttiblogiini jo merkkasin lähetetyksi, niin pirskele, lähetetään!

Uusi yritys siis:

Äiti?
Jaksa!
Halaus.

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006 10:35:00 ip., Blogger ainailona said...

SÄ: Jotenkin aistin sun kommentin olevan täällä vaikka sitä ei näkynyt;) Kiitos supportista.

Vastauksena siis:
Tietysti
Yritän, krooh
Ihquuu;)

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006 10:35:00 ip., Blogger Kaura said...

Voih :-( Jaksamusta sinulle!

 
At keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006 10:44:00 ip., Blogger ainailona said...

Kaura: Kiitos, kannustus AINA lämmittää;) AINAilonaakin. Tämä hoitohärdellijatkokertoma ei ole vielä loppuratkaisua lähelläkään, simputus jatkuu, raportoin tarkemmin myöhemmin. Nyt on pakko levätä hetki. Ellei käpälä soiiiii!

 

Lähetä kommentti

<< Home