sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Voi elämän kevät!

En olisi uskonut tätäkään tapahtumaa tässä elämässä todistavani! Ihan meinaa kaatuneiden muistopäivä jäädä unholaan. Lordin esiintyminen oli huikea ja nyt on erittäin mukavaa olla suomalainen.

Ensimmäiset onnittelutekstarit ulkomaanpellekamuilta tulivat jo yön aikana. Sveduja hiertää pahan kerran, mutta onneksi saavat lätkässä nyt vähän revanssia ja sitä myöten arvatenkin rauhoittuvat tämän aiheen ympäriltä. Oli se Carolan väpättävä huulisto kyllä kauhee, auts. Tanskassa ollaan aidosti hämmästyneitä ja iloisia. Niin aidosti kuin tanskalainen voi olla aito. Norjassa ollaan hipihiljaa. Virolaiset iloitsevat täysillä poropoikien menestyksestä.

Lordi esitti toiveen, että media ja paparazzit pysyisivät pois bändin kintereiltä, kun siviileissä ja väsyneinä kotiutuvat hyvin heitetyltä keikalta [ei kai noissa monsterivetimissä edes pääsisi lentokoneeseen, piippais kaikki portit]. Minä en halua tietää minkälainen tavallinen-Tomi siellä maskin takana lymyää. Olisi mukava säilyttää hirviöilluusio, uskoa hetken Rovaniemen viisujoulupukkiin.

Epäilen, josko media tottelee. Kohtahan se lööpeissä nähdään.

4 Comments:

At sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006 11:02:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Olinpa siten Virossa viikonloppuna. Tsiikailtiin kisoja hotellin aulassa. Paikalla oli urheiluporukkaa ulkomailta. Oli bulgaarien, engelsmannien ja ruotsalaisten lentisjengiä. Joku turnee oli menossa. Mutta suuri oli hurraus Lordille! Aika jännää...oli kiva olla finskipoika. BTW, kun katsoin karsintoja, olin ihmeissäni. En ole seurannut viisuja vuosiin. Hö, alusvaatemainoksia ja hömppää. Toki on kiva katsella nättejä pimuja, mutta tuli kyllä jo tarve saada rytinää ruutuun! Tule Lordi ja näytä vereslihanaamasi.

Vaikka ko. biisi onkin vähän poppia ja kukkaa, niin silti.

Miksei Saksa laita Rammsteiniä kehiin?
Hilf mir! Benzin!
Aus Die asche, ganz allein, steig Ich auf, zum Sonnenschein.

Aurinkoista alkuviikkoa!

 
At sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006 11:05:00 ip., Blogger sea said...

Ruotsalaisia harmitti niin, että julkaisivat jo nassuja ilman maskeja. Tyhmää.

 
At maanantaina, toukokuuta 22, 2006 11:19:00 ip., Blogger ainailona said...

Olavi I: Rammstein on hyvä aatos. Pyörähdähän konsultiksi sakupettereille vaan! Iloa ja valoa;)

 
At maanantaina, toukokuuta 22, 2006 11:22:00 ip., Blogger ainailona said...

Sea: Vaikka kuinka Lordit anelevat, että ei naamioita riisuta kotomaan lehdistössä, niin joku sen ahneuksissaan kuitenkin tekee. Ikävää, mutta vain ajan kysymys.

 

Lähetä kommentti

<< Home