keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Paluita ja lähtöjä

Hopsan, kas - vähän viirahti ja viivähti paluu tänne paljastusten areenalle. Kun piti Italiasta palattua välittömästi organisoida tärkeä keräysaktiviteetti, raapustella yöt läpeensä siihen liittyen riimejä, paneutua akuuttiin virheenselvitykseen, sännätä ulkokuntaan miittiin [ei blogisellaiseen], lepyttää kissat, körötellä talvirenkaiden perässä, käydä kuittisotaa, kahlata päivittyneinä helottavia blogeja, saunoa, yrittää vierottua ylenpalttisesta pastan puputtamisesta, etsiä kaapin uumenista syysvetimiä, tavata ääneen muorille vuotuista kotipalvelun tyytyväisyyskyselyä, juosta liinat kiinni hurjana posottelevaan vastatuuleen, lukea viikon lehdet ja muu posti, pyykätä, väkertää nakkikastiketta ja lanttulaatikkoa, kytätä tallentimeen hillottuja sarjoja, raivata, raivota, Resursoida, saunoa, harmitella kirjamessujen vilahtamista förbi ja kuunnella jatkuvalla soitolla Maaritin levyä.

Ja jättää sydäntäsärkevät hyvästit maailman parhaalle työkaverille, joka loikkasi porukasta pois uusille urille. One of the million, once in a life time – tyyppi, jonka kanssa olen saanut ilon vääntää kampea 10 vuotta. Kärisen kiitollisena tästäkin vähästä, vaikka aamuni valkeneekin pykälän verran harmaampana jatkossa. Huoh, tää on niin tätä. Elämätä.

4 Comments:

At keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006 12:45:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hyvä, että kotiuduit sentään iloksemme. :)

 
At keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006 1:07:00 ap., Blogger ainailona said...

Peggy: Kiitos! Täällä ollaan taas. Ja nyt näyttää reissukalenterikin hieman rauhallisemmalta.

Kunhan nuo kurisevat karvanaamat vaan vielä leppyisivät ja alkaisivat syömään.... nyt vaan kyhnätään ja pöristään. Tarkoittaa siis kissoja ja Resua;))

 
At keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006 7:08:00 ap., Blogger Sun äitis said...

Hyvän työkaverin menetys on aina kamalaa, sympatioita.

Tässä resurssin kyhnäämistarpeessa minä kyllä näkisin enemmän mahdollisuuksia kuin poisopettamistarpeita. Tai sitten väärinymmärsin kyhnäämisen luonteen!

Tervetuloa takasi!

 
At sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006 12:20:00 ap., Blogger ainailona said...

SÄ: Sepä se, kun siinä on NIIN paljon niitä mahdollisuuksia....;)

 

Lähetä kommentti

<< Home