keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Halitushuoh

No voihan huoh!
Ihan kiva, että hallitukseen tulee hulppeasti naisia! Jep, jep, osaa ministereistä joutuu vielä etsimään omasta ”poliittisesta” näkökentästään.

Onko valtakuntamme oikeasti niin pätevämiesköyhää lääniä, että niillekään vähille tarjolla oleville ”mies”paikoille ei löydy muuta kuin seiskytluvun reliikkejä?

Autstöks, nyt töks. Jään nähtäväksi.

4 Comments:

At torstaina, huhtikuuta 19, 2007 6:36:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Pieni on maamme, ja siks´ kai jää. Samoja ajatuksia pyörittelee aikas moni hallituspuolueita äänestänyt, eikä JP tee nyt tässä poikkeusta...

 
At torstaina, huhtikuuta 19, 2007 10:56:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Minä seurasin kauhistuneena uutista, joka tiedottaa Väyrysen tulevasta ministeripaikasta. Kanervakin sai kyllä kylmät väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä, mutta Väyrynen tosiaan räjäytti potin.

Jalasmökissä juhlitaan, vai mitenkäs se nyt meni..

 
At lauantaina, huhtikuuta 21, 2007 5:47:00 ip., Blogger ainailona said...

JP: On tämä mielenkiintoista. Ekasta tapaamisesta on muutamankin KOKkeliministeri myöhästynyt. Aika löyhää, vai sanoisko jopa köyhää.

Mulle on iskostettu (ilmeisesti jo syntymässä) päähän se, että tärkeistä paikoista ei vaan VOI myöhästyä, vaikka sen varmuuden takia pitäisi herätä viis tuntia aikaisemmin.

Taidan olla vanhasenaikainen....

 
At lauantaina, huhtikuuta 21, 2007 5:50:00 ip., Blogger ainailona said...

Peggy: Kyllä nyt riittää värinää, tosin erogeenisesti väärillä alueilla;)) Rytmihäiriöhän ei ole koskaan toivottu eikä hyväksi.

Rohkea veikkaus: Nämä (Kanerva/Väpä) ministerit eivät kestä tämän eduskunnan valtakauden loppuun hallituksessa. Jos Blogistan on olemassa vielä sillon, niin "arm your doors and cross check";)

 

Lähetä kommentti

<< Home