maanantaina, lokakuuta 10, 2005

Kokataan taas, takataan koos

Blogistaniin on pöllähtänyt uusi, vireän oloinen sapuskablogi, joka [urgh, miten imartelevasti] listaa sivupaneelissaan jopa Vaanilan koeheittiön [kyseenalaisine vinkkeineen ja virkkeineen] ruokablogien joukkoon. Jösses! Täysin omalla vastuullaan [toim. huoh.].

Havainnosta innostuneena meillä Vaanilassa onkin nyt Rosmariini-Pippurimyllylle ihan alan kysymys: Mitä ***vettiä voi tehdä kolmella muovikassillisella talviomenoita, kun omenapiirakka ja hillo/sose/mössö/hyydyke/jäädyke/täryke/hyytelö/pirtelö/soppa/
mehu/kiisseli/ sattumakeitto -kiintiö on jo täytetty [kellarissa seinälaudat pörhistelevät]? Vaanilassa on pienimuotoista partya tiedossa – löytyykö mitään soveliasta ohjastusta, jotta omenista saisi humaltumistaipuisille vieraille ruokaa? Pyydän huomioimaan, että meillä ei syödä kalaa, sipulia eikä valkosipulia.

Jään odottelemaan palstallaan omenanjauhantaa. Sinne voi kommetoidakin [vink, vink, muut keittiöihmeet].

p.s. Strutsille tiedoksi, että tämänvuotisen artisokkasadon vei onneksemme myyrät, joten sen suuntaisia vinkkejä ei tällä kertaa tarvita.

p.s. 2 Piti vähän säätääkin. Pala maailmaani vei meiltä vielä ihan väärään paikkaan. Äitee puuttui kokonaan paneelista. Ja Vt vaan on pakko nostaa luettuihin, kun näemmä luen sitä joka päivä, vaikka se ei päivittyisikään. Huumorii, huuorii...

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home